Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z reklamy do filmu


ikona
imf
burger king
 

Už nám zase dochází inspirace? Nám ne, jim ale určitě ano! Do kin se v nejbližších letech chystá spousta divných filmů, ale celovečerní příběhy propagačních postaviček z reklamy na burgery? To už je trochu silná káva. Chcete k dnešní novince hranolky? Shake? Muffin? Jablečnou taštičku?

Nemluvíme naštěstí o profláknutém klaunovi z reklamy na McDonald's, dokonce ani o šíleném plukovníkovi od KFC. Amerika zplodila víc burger značek, než byste dokázali spočítat, ale jen jedna je opravdovým králem. Burger King na své jméno dbá a proto má v nabídce i věc zvanou Triple Whopper, což je... absolutní masakr, který bohužel nemůžete u nás ochutnat (museli byste na exkurzi do Rakouska). Na pohled váží tak kilo, když ho sníte, připadáte si jako byste pozřeli cihlu (ale velmi chutnou cihlu). Má mimochodem 1230 kalorií, což je energický ekvivalent pěti kil jablek. :) Ostatně mrkněte se na mimořádně zběsilou reklamu. Inu, japonská pobočka.

Nám jde ale hlavně o maskota celého podniku, samotného krále Burgerů. Legendární postavička, neustále se usmívající od ucha k uchu, která v žádné reklamě neprohodila ani slůvko, by se teď měla dočkat celovečeráku. Firma už je dokonce dohodnutá s jedním z velkých hollywoodských studií a film by měl spatřit světlo světa nejpozději začátkem příštího roku. Podle všeho by měl vyprávět o králově minulosti, jeho němotě a závislosti na hamburgerech. Při jeho vyjadřovacích schopnostech by to mohla být vážně zábava. Skoro taková jako dobrodružství jeskynních mužů z reklamy americké pojišťovny Geico. Parta chlupatců má takový úspěch, že jim ABC pořídila vlastní sitcom, ve kterém budou bojovat s životem v současné Atlantě. Uff... proč radši někdo nezfilmuje Mr. Propera? Vin Diesel by ve filmu bojoval s bakteriemi v nadživotní velikosti, vytíral by protivníkum zrak a pěstoval na své zahrádce citróny. Na to bych snad i zašel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace