Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Superman se odkládá?


ikona
imf
bryan singer
 

A může za to Tom Cruise. Tedy ne že by si ho chtěl zahrát a Warneři teď přemýšleli, jak mu říct, že je na to příliš velký prcek. On je prostě předběhnul jako producent, když vyslyšel info o novém Singerově projektu a okamžitě kývnul na jeho financování. U United Artists si teď s Paula Wagner budují silnou pozici a film od režiséra Supermana, to se přece neodmítá. Zvlášť když jde pro Singera o návrat ke kořenům. Snímek odehrávající se za druhé světové války by se totiž měl typově blížit Obvyklým podezřelým (dokonce se vrací i scenárista Chris McQuarrie). Herci už se teď určitě staví do fronty před Bryanovou hollywoodskou vilou.

Ten se ale úplně nejdřív vrhne na režii pilotního dílu seriálu Football Wives. Až pak se pustí do analýzy McQuarrieho scénáře, výběru herců a dalších příjemných povinností, které ve výsledku znamenají, že Dušína v pláštěnce se asi v roce 2008/2009 nedočkáme. Tenhle film se začíná natáčet letos v létě a když vezmeme do úvahy náročnost celovečerního Supermana, je na místě říct, že léto 2009 začíná být nepravděpodobným termínem. Warneři na druhou stranu evidentně příliš nespěchají, protože tržby prvního filmu nebyly AŽ tak závratné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace