Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shyamalan je nezmar...


ikona
imf
m. night shyamalan
 

Studio mu sice odmítlo invazi mimozemšťanů skrz pozemskou floru, jenže Shy nelenil, zasednul ke stroji a celé to přepsal do rodinného dramatu ála Válka světů. Z Green Planet/Green Effect je tak najednou The Happening a děj se začal soustředit na rodinu, která prchá před ekologickou katastrofou, jenž může mít mnohem vážnější následky, než si kdokoliv uvědomuje. A tahle premisa už se studiu líbí, protože ekologické hrozby si narozdíl od mimozemšťanů mohou odepsat z daní. Nebo možná nemohou a mě už po týdnu zmáhá komunikace s účetním. :) Důležité je, že geniální Ind má k dispozici 57 milionů dolarů a může začít natáčet hned jak sežene hvězdu do hlavní role a dopiluje scénář.

Shyamalan zároveň sepisuje i hranou adaptaci dětského animovaného seriálu Avatar: The Last Airbender, což pro něj bude úplně nová látka. Film pro děti se spoustou kung-fu scén a trikových záběrů (kouzlí se tu hlava nehlava). Upřímně jsem zvědav, co z toho Shyamalan udělá, protože jeho vizuální cit by určitě něčemu "rozšafnějšímu" slušel. A po thrillerovém The Happening, které bude mířit na eRkový rating (díky!), by to mohla být vskutku zajímavá proměna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace