Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zastav a znovu nepřežiješ?


ikona
imf
crankjason stathamsequel
 

Následující text obsahuje spoilery, citoslovce nadšení, verbální narážky na některé uživatele, pár politicky nekorektních poznámek a možná i nějaké to sprosté slovo. A proto by ho neměl nikdo číst. Pokud vás přesto tenhle úvod neodradí, mohu vám prozradit, že navzdory aktivnímu odporu uživatele st39.6 (první narážka) se Zastav se a nepřežiješ (Crank) líbí spoustě lidí a to prosím i lidem do kterých byste to ani neřekli (druhá narážka ;). Právě pro ně je určena zpráva o tom, že šílené duo režisérů Bryan Taylor/Mark Neveldine chystá pokračování a moc rádi by do hlavní role opět získali Jasona Stathama!

První film byl natolik levný, že jeho prohučení kiny se rychle hojí na DVDčku (Crank dobyl hitparády) a tak se spekuluje ostošest. Jak to ale udělat, když si Jason Statham (tady bude ten spoiler) ve finále snímku zahrál na King Konga a vyskočil z helikoptéry nějakých deset tisíc metrů nad zemí? Takové věci člověk zkrátka nepřežije, ani když v posledním záběru mrkne (třetí a poslední narážka). A nebo měl v sobě tolik Red Bullů, že se prostě zvedne a odejde na další štaci?

Finta je v tom, že po Zastav se a nepřežiješ už bych pánům režisérům asi "sežral" úplně všechno... třeba to, že Jason Statham je robot z budoucnosti, nebo již někde zveřejněnou teorii o tom, že ten divoký sex na veřejnosti s Amy Smart, která si ráno zapomněla vzít pilulku proti otěhotnění (to byla jasná vrátka!), vyplodí Jasonova potomka na kterého se ten jed geneticky přenese. Proč by se spouštěl až v době, kdy bude Amy stará a Jason jr. bude zase vypadat jako Jason? Protože, kurva (slíbil jsem to sprosté slovo, omlouvám se těm, kteří mi nevěřili) chceme zase vidět Jasona, kterak střílí lidi, nechává do sebe proudit zakázané látky a hrozně při tom hláškuje. Bylo by hrozně těžké udržet laťku jedničky a využít podobného momentu překvapení, ale tak nějak doufám že Taylor a Neveldine mají nějaká ta esa v rukávu a Jason se už určitě nemůže dočkat až si zas užije natáčení (krátký rozhovor s Jasonem ohledně Crank). Už se taky nemůžu dočkat. Sakráááá (berte jako citoslovce), vážně mám pocit, že ti kluci kalifornský to natočí přesně tak, jak si to představuju. A to se díky mé okoralé novinářské mysli stává tak maximálně... no nikdy! :)

p.s. Ještě jsem zapomněl ty politicky nekorektní poznámky. Takže... Vybíjejte tučňáky. A ty animované obzvlášť.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace