Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V květnu se Země zastaví. Možná. :)


ikona
imf
remake
 

I Foxové jsou zbláznění do remaků a hledají v hollywoodských archivech. Někteří z jejich zvědů to dotáhnou až do úplně nejvzdálenějších místností a tam najdou sci-fi pecky z padesátých let. Jako třeba kultovní The Day the Earth Stood Still, která vypráví o mimozemšťanovi (a velkém kovovém robotovi jménem Gort), jenž jednoho dne sestoupil na Zem a varoval lidstvo před případným vměšováním do kosmických záležitostí. Pokud tak v budoucnu Země učiní, bude potrestána. A na výstrahu všem vypnul na půl hodinky žárovky. Film tehdy reflektoval rozvíjející se studenou válku a měl v sobě tisíc politických podtextů, takže je otázkou, proč ho Foxové chtějí remakovat zrovna teď. Navíc obrovský kovový robot zřejmě není tím pravým komerčním tahákem (Tranformeři jsou čestnou výjimkou). Ještě podivnější je, že Foxové již stanovili datum premiéry (květen 2008) a přitom ještě aní nemají režiséra a scenáristu. Vlastně nemají vůbec nic. Vzpomínáte na podobný projekt When Worlds Collide (se stejným rokem výroby jako The Day the Earth Stood Still), který měl režírovat Stephen Sommers? Také spousta vznosných řečí a předem určená premiéra a dodnes o filmu nikdo nic neslyšel.

Je pravděpodobné, že stejný osud čeká i tenhle remake a možná je to tak dobře. Pokud by se tak nestalo, vezmu svůj vlastní létající talíř, naložím svou armádu robotů z hračkářství a půjdeme Foxům taky vypnout žárovky, pokud nepřestanou s vymýšlením podobných zbytečností. To by bylo, aby je to nepostavilo do latě. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace