Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pane, pojďte si hrát...


ikona
imf
toys
 

Americký veletrh hraček definitivně skončil a tak se můžeme rozhlédnout a závistivě nadávat na to, že kluci v L.A. si budou moct na stůl postavit maketu Millenium Falconu, kdežto nám tam zase zbude jen podložka pod myš s obrázkem Jessicy Alby. Pokud ale máte hodně peněz a chcete svou lásku k filmu vyjádřit na pracovišti nebo doma, možná byste některým kouskům neodolali. Ostatně posuďte sami:

Měniče hlasu z Vřískotu už vyšly z módy, teď je "in" mluvit jako robot. Pokud chcete být jako Optimus Prime z Transformers, musíte si tuhle věcičku pořídit. Ženy vám budou padat k nohám, důchodkyně do náručí a před šéfem si zjednáte náležitý respekt.

Jeden z bestsellerů od Weta Sideshow Collectibles (spolu s lebkou T-800 z Terminátora 2). Kdo by nechtěl vlastnit naštvanou a všehoschopnou vetřelčí královnu? Busta naštěstí nemá nožičky, takže vám v noci nebude pobíhat po domě a strašit sousedy.

Pokud jste opravdu ujetí do Harryho Pottera, možná byste měli konečně přestat oblékat svoje Barbíny jako Hermionu a z Kena dělat Harryho. Dospějte už konečně a pořiďte si skutečné Harryho figurky!

Pro milovníky starých dobrých drsňáků tu máme Saurona v životní velikosti. Možná je trochu velký na běžný kancelářský stůl, ale po čertech mu to sluší. V takových chvílích nepřemýšlíte nad užitečností, váhou nebo cenou. Zkrátka se zamilujete a není co řešit.



Slavné Star Wars předměty zabírají na Toy Fair snad celou halu. Vybrali jsme to opravdu nejpovedenější. Velký Millenium Falcon, mírně plastikovou Hvězdu Smrti a chodící tank. Osobně beru to poslední, už proto, že to na stole musí vypadat impozantně. Hvězda smrti by se mi někam zakutálela (i když... už jste někdy ztratili planetu? :) a Millenium Falcon by se musel věšet nebo lepit.

Co ještě patří na stůl? Jistě... těžítka. Musím říct, že moc těžítek v českých kancelářích nevídám (pokud to nejsou půllitry s kafem), ale to bude tím, že nemáme takový výběr jako kolegové na Západě. Kdyby se mi nabídnul Captain America, že mi podrží články, dokud se nevrátím z přestávky na oběd, asi bych neodmítnul.

A nesmí chybět trochu marketingové snahy namířené proti třetímu Spideymu. Jenže vy byste vážně nechtěli Venoma visícího na sloupku s chrličem? Vážně ne? Proč vám to jenom nevěřím?


Na závěr něco pro náročnější. Šachy jsou královská hra, ale pokud vás již omrzely standardní figurky, máme tu pro vás pirátskou edici. Vypadá sexy, nicméně stále jde "jen" o šachy. Pokud chcete víc, musíte si pořídit nestárnoucí klasiku ze Star Wars. Jenom nezapomeňte, že Chewieho musíte nechat vyhrát. Jinak se rozlučte s rukama.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace