Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: Reloaded!


ikona
imf
redakcetv tipy
 

Tak jsme tu zase. Minule jsme vám nadělili znělku, ale tentokrát se Ježíšek opravdu plácnul přes kapsu. Stačí nasměrovat ctěné zraky na hlavní stránku a najdete tam zbrusu nové provedení televizních tipů! Kromě našeho audioprůvodce se tak budete každý den setkávat s čerstvými tipy přímo na průčelí MovieZone. Vybíráme jen z naší databáze, takže se vždy raději opírejte o audio, ve kterém se upozorňuje na starší věci, které v archivech našeho mladého webu chybí, ale všechno je to jen otázka evoluce a brzy se to jistě bude hemžit natolik, že zapomenete na své okolí a budete trávit většinu času před blikající obrazovkou. Občas se ale dojděte napít, pozdravit rodiče a šéfa nebo podívat, co jsme zase hezkého napsali.

Připomínky klidně pište do komentářů a to platí samozřejmě i pro aktuální vydání televizních tipů, ve kterém rozkopávají realitu třeba Chuck Norris nebo Steven Seagal, krytí za spolehlivými víkendovými peckami jako Harry Potter a vězeň z Azkabanu, Vyvolený nebo Hra. Samozřejmě jsme nezapomněli ani na slovenské televize a pravidelné seriálové okénko, které zabloudilo do českých luhů a hájů. Snad se pobavíte. Přejeme hodně zážitků před televizí i jinde.

TV TIPY 19.2. - 25.2. 2007

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace