Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Santa znovu úchylem


ikona
imf
billy bob thornton
 

Producenty už dneska nezastaví nic, dokonce ani komerční neúspěch jejich filmu. Stejně nakonec chtějí sequel (tím pomalu ale jistě ztrácíme jednu z posledních hollywoodských jistot :). Ačkoliv Santa je úchyl nebyl zrovna velkým hitem, začíná jeho hvězda, Billy Bob Thornton meditovat o sequelu. Na schůzkách s producenty se o tom prý mluví čím dál tím častěji a ozvěny letošních Vánoc prý dokazují, že postava Santy-šmejda si mezi diváky získala oblibu. Zatím nebyly podniknuty žádné kroky, je to prý "jenom" nápad. Jenže tyhle nápady se většinou prokousají cestu k definitivním rozhodnutím.

Thornton by do toho prý okamžitě šel, ovšem za pouze pod podmínkou, že hlavní hrdina Willie zůstane stále stejným hajzlem. To je ostatně základ celého filmu, pokud by ho chtěl v sequelu tvůrci nějak "měkčit", ztratila by zápletka svoje kouzlo. Thornton navíc doufá i v návrat režiséra prvního filmu, Terryho Zwigoffa. Já bych zas pro změnu ocenil, kdyby se na to Thornton vykašlal. Od prvního Santy jde jeho kariéra k čertu, protože hráje stále stejné postavy přestárlých mentorů, kteří mluví jak štamgasti ve čtvrté cenové a snaží se hrdinům udělat ze života peklo. Už ve Škole svádění to byla nudna k zbláznění a právě dokončený Mr. Woodcock vypadá jako film ze stejné notové linie. Přidejte mi k tomu druhého Santu a já zapomenu, že Thornton hrál šéfa vesmírného programu v Armageddonu a prezidenta v Lásce nebeské. A že to byly fajn role. :)

Zkrátka a jednoduše Santu nebrat. Ani o Vánocích, ani v létě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace