Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teenageři z 80. let


ikona
imf
anna faristopher grace
 

Stýská se vám po klasických teenagerských komediích z 80. let? Musím vás zklamat. Toma Cruise přicházejícího o panictví už vám nikdo nevrátí. Snímek Kids in America (neplést se stejnojmennou teen komedií z loňského roku) se totiž v osmdesátých letech alespoň odehrává. Je to lepší než drátem do oka, protože hamburgery tenkrát byly levnější, holky povolnější a tráva dostupnější. Tedy ne že bych to zažil, ale mám tohle období vcelku pečlivě nakoukané. Uvidíme jak si s jeho napodobováním poradí mladý režisér Michael Dowse (autor "životopisného" It's All Gone Pete Tong) na kterého Universal celou záležitost hodil. Hlavním hrdinou filmu je novopečený absolvent univerzity, který se chystá prožít nejodvázánější víkend svého života. Jeho plány však trochu zkříží jeho sestra, která je zároveň jeho jednovaječným dvojčetem a tak není divu, že se chystá na úplně stejnou akci. Je to nemilé, protože náš hrdina by rád sbalil nějakou kost, ale s všetečnou sestrou za zády se dívky balí poněkud obtížně. Jak se ale zbavit někoho, komu to v hlavě šrotuje úplně stejně jako vám? ;)

Od tuny podobných projektů odlišuje tuhle záležitost především obsazení, protože Topher Grace a Anna Faris v hlavních sourozeneckých rolí vypadají o poznání slibněji, než bezejmenné televizní hvězdičky. Osobně se mi zamlouvá především zavátí premisy do starých dobrých časů. Snad s tím ubude fekálního humoru a prvoplánových gagů, které jsou vidět na deset kilometrů dopředu. Naděje umírá poslední. Natáčet se začne už v březnu poblíž Arizony a do té doby můžeme v komentářích zavzpomínat. Jaký je váš nejoblíbenější párty film z 80. let? Osobně hlasuji pro Hanksovu Pánskou jízdu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace