Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tucty nových seriálů


ikona
imf
seriáltelevize
 

Připravte se, že strávíte před televizí věčnost. Americké televizní stanice právě ohlásily definitivní plány na nadcházející sezónu (která začíná na podzim) a čísla jsou děsivá - pětačtyřicet pilotních dílů od pěti největších televizních gigantů. Do vysílání se dostane cca půlka a půlka téhle půlky to možná dotáhne do konce první sezóny. A z toho finálního tuctu možná dva, tři seriály opravdu zazáří (letos se to nekompromisně daří jen Heroes).

Protože je toho opravdu příliš, rozdělil jsem to na tři kategorie. Velmi slibné koncepty, které "chci vidět", pak nic moc záležitosti a nakonec nefalšovaná hlušina, bez které se všichni rádi obejdeme. Samozřejmě se mnou můžete nesouhlasit (od toho máme komentáře), ale podobně to stavějí i všechny televizní stanice - nadhodí pár konceptů, které jsou možná až příliš originální, než aby to dotáhly mezi mainstream, pak je tu pár sázek na jistotu a nakonec seriály, které snad budou natolik dobré, aby se z nich staly klasiky. Ale o tom se rozhodne až za rok, zatím můžeme provést jen zběžnou lékařskou prohlídku.

ZAJÍMAVÉ?

Ft. Pit (Denis Leary a nejhorší policejní okrsek v N.Y.), Lipstick Jungle (snaha o navázání na Sex ve městě), Chuck (Geek tajným agentem), Marlowe (slavné detektivky, ale tentokrát v současném L.A.), Life on Mars (detektiv ze současného L.A. přenesený do 70. let ;), Skip Tracer (Stephen Dorff jako stopař hledá lidi, kteří chtějí zmizet), Sarah Connor Chronicles (terminátoří seriál), Babylon Fields (mrtvoly ožívají a snaží se navázat zpřetrhané vztahy a svazky)

NUDNÉ?

Journeyman (hlavní hrdina umí cestovat časem), M.O.N.Y. (běžný chlápek se stane starostou N.Y. a město dostává díky jeho chybám jednu ránu za druhou... režíruje a produkuje Spike Lee), Life (policajt, kterého neprávem obvinili z vraždy, se vrací zpátky do služby), Bionic Woman (remake klasického seriálu), Pushing Daisies (o detektivovi, který má zároveň léčitelské schopnosti), Pan a paní Smithovi (podle filmu s Pittem a Jolie), Demons (ex-pánbíčkář vyhání z lidí démony), Twilight (upírský soukromý detektiv se zamiluje do smrtelnice), NSA Innocent (chlápek od rodiny tajným agentem), Them (mimozemšťani se mezi nás infiltrovali, ale také se od nás naučili lidským emocím a teď je jim to celé proti srsti), New Amsterdam (newyorský detektiv, který má podobné problémy jako Connor MacLeod... ne a ne umřít.. už celá staletí), Gossip Girl (nový seriál od tvůrců O.C., odehrávající se tentokrát v New Yorku), Reaper (o chlápkovi, který pro Smrtku dělá špinavou práci za peníze), Gravity (mladí policejní kadeti ve výcviku).

ŠPATNÉ?

Do téhle kategorie patří především záplava profesních dramat. Mladá detektivka (Judy's Got a Gun), mladí detektivové (Suspect), právníci (Dirty Sexy Money, Eli Stone, Cashmere Mafia), yuppíci (ještě nemají název), kamarádky co řeší vraždy (Women's Murder Club), chlápek co chce postavit kasino (Viva Laughin!), rodina co chlastá a vyrábí rum (Los Duques) a potom hotová nálož od Foxů - policajti (Apostles), právníci (Canterbury's Law), další právníci (The Cure) a další policajti (K-Ville). Obávám se, že neuvidím ani jeden, protože tohle nejsou sitcomy, ale "skutečná lidská dramata". Těch si dost užiju v reálu, díky. :)

Vybrali jste si "svoje koně"? Nebo zůstanete u starých dobrých seriálů a jejich Xtých sezón? Jak už jsem řekl, úmrtnost je veliká, takže půlka vyjmenovaných projektů ani nespatří světlo světa. Ale můžete si podle nich udělat představu o tom, kam se televizní průmysl řítí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace