Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malá reklamní vsuvka ;)


ikona
imf
redakce
 

Jak to říct... hmm... o tom, že většina členů redakce MovieZone působí nejen v internetových, ale i tištěných médiích jste možná už něco slyšeli. Jsme jako kobylky a sežereme kus prostoru tam či onde, abychom se nějak uživili. Nemáme potřebu směrovat čtenáře k našim dalším výtvorům, protože si jich tady užijí dost a dost. Tentokrát však uděláme výjimku, protože se nám povedlo přece jenom něco trochu zásadnějšího.

Na stánky právě míří první letošní číslo staronového časopisu Svět DVD. Proč staronového? V trafice jste ho mohli potkávat dlouhé měsíce, ale teď má novou redakci, kterou okupuje mj. i kompletní MovieZone skvadra. Svět DVD je tradiční čtivo pro fanoušky DVD, ale najdete v něm i preview a spoustu recenzí na filmy v kinech. Není to v žádném případě papírová MovieZone a tyhle dva subjekty se nebudou navzájem nijak ovlivňovat. Jen jsme chtěli, abyste věděli, že máme nové papírové hnízdečko, ve kterém nám dovolili trochu víc, než jen generovat nekonečné texty a sem tam vynést smetí. Kdybyste chtěli zaskočit na návštěvu budete vítáni. Vstupné je sice trochu vyšší, ale na oplátku si vždycky něco odnesete, v únoru třeba naštvaného Van Dammea a zlověstného Fantomase. Žádné velké novinky, ale pro změnu filmy, které vám nevygumují rohovky. Více se dozvíte na oficiálních stránkách.

A nebojte se, pilně pracujeme i na novinkách pro MovieZone. V únoru nás čeká minimálně velkolepý oscarový přenos, který budou moci poslouchat skutečně všichni. I opičáci v pražské zoo, pokud jim to ostraha dovolí. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace