Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Málo dobrých skutků


ikona
imf
clive owen
 

V Hollywoodu je to prostě tak. Jakmile se objeví nějaká pozitivní zpráva, můžete si být jisti, že jí jsou v patách dvě špatné. Zjistíte třeba, že Clive Owen bude hrát v adaptacích slavných chandlerovek Phila Marlowea a zaradujete se, jak někdo pochopil, že na takovou roli je potřeba přesně někdo takový. Na chvíli snad začnete věřit v nějakou univerzální spravedlnost, alespoň do chvíle, že se dozvíte jak hluboko klesnul kdysi nadějný scenárista Ehren Krueger (Blood and Chocolate) nebo zjistíte, že Warneři hodlají zaplavit trh Skrytými identitami a pro jistotu ještě vyšlou tu první znovu do kin, aby nahrabala v odlesku oscarových sošek pár dolarů navíc.

A takhle je to dokolečka... zruší remake Oldboye a než stihnete otevřít šampaňské už jsou tu zprávy o celovečerní hrané verzi kultovní anime Ghost in the Shell. A jeden neschválený plakát ke Smokin' Aces hned negativními emocemi přebije Elisha Cuthbert v podivné hučce, snažící se napodobovat nedotknutelnou Jun Ji-hyun. Marná sláva, pokud si chcete zachovat dobrou náladu, tak se těm špatným zprávám zkrátka musíte vyhýbat. Nebo si z nich dělat srandu, což mi připomíná, že i tahle novinka obsahuje narážku na Skrytou identitu. :) Doufám, že většina čtenářů ji vnímá se stejnou nadsázkou jako všechny temné zprávy, které se na nás denně z Hollywoodu valí.

Dobrých skutků je čím dál tím míň a tak je potřeba vzít zavděk maličkostmi. Konečně je tu sníh, jeden z velkých amerických serverů zřejmě udělal faux pass, když převzal zprávu z primáckého Extra (oprava: nakonec to bylo americké Extra, což bohužel likviduje původní vtip, ale nikterak to nesnižuje kachnovitost obsazení Clinta Eastwooda ve čtvrtém Indiana Jonesovi), a v kinech si to už zítra rozdá Leonardo DiCaprio s Dakotou Fanning. Osobně to tipuji na vítězství malé vegetariánky, jejíž Photoshopem upgradovaný obličej (na plakátě vážně vypadá snesitelně) se na mě zubí z každého vestibulu metra.

O čem že jsem to vlastně mluvil? Zapomeňte na to. Užívejte života a běžte si ven nabrat trochu sněhu. Udělá vám to dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace