Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První Blu-ray hotov!


ikona
imf
blu-raycharlie´s angels: full throttle
 

Sony Pictures oznámila, že se jejím authoringovým machrům podařilo zkompletovat první Blu-ray titul, který poslouží jako předváděcí materiál všem firmám, které chtějí prezentovat výhody nových Blu-ray mechanik a přehrávačů. Disk nabízí nejen MPEG-2 obraz o rozlišení 1920x1080 (plné HD), ale i zvuk v Dolby Digital a DTS v maximálních bitratech a dynamické menu, taktéž v HD rozlišení. Sony si od prvního počinu slibuje zvýšený zájem veřejnosti o tuto technologii a už zaslala disk do laboratoří, aby byl důkladně prozkoušen na vzájemnou kompatibilitu mezi přehrávači.

Určitě vás zajímá, jaký titul byl poctěn prvním zářezem na nové médium. Není to nic menšího než... Charlieho Andílci 2: Na plný pecky. Nevím, jestli to Sony udělala kvůli počtu výbuchů, nebo ladných ženských křivek v tomhle filmu, nebo snad kvůli názvu, ale... opravdu nebylo na výběr nic lepšího? Proboha, vždyť běžný divák už ani neví, že druzí Andílci existují, možná i proto, že se na ně usilovně snažil zapomenout. :) Soudruzi, takhle by to nešlo. Jestli na Blu-ray honem nevysoustružíte alespoň Spideyho, tak se mnou na předváděčce nepočítejte. A basta. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace