Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ušlechtilý závislák Depp


ikona
imf
johnny depp
 

Už dlouhá léta se Johnny Depp snaží dostat do produkce svůj projekt Shantaram. Pořád mu chyběl režisér a sám byl tak vytížený, že si nemohl dovolit tuhle funkci zastat (v roce 1997 si to vyzkoušel ve filmu Bojovník), takže sháněl a sháněl a nakonec se mu povedlo přemluvit Petera Weira. Celé léto pak Depp strávil přípravami, aby nakonec přišel na to, že Weirovy představy s těmi jeho nejsou kompatibilní. Následoval tedy přátelský rozchod a hledání mohlo začít nanovo.

Shantaram vypráví o zločinci závislém na heroinu, kterému se podaří uprchnout z přísně střežené věznice. S novou identitou se vydá do Bombaje, kde začne pracovat jako doktor a pokouší se odčinit své hříchy. Dokonce začne pomáhat místním bezdomovcům a nabízet jim léky. Nakonec však zjišťuje, že aby mohl konat dobro, potřebuje peníze. A aby sehnal peníze, musí dělat ty staré dobré nekalé věci - pašování, padělání a další "pa" záležitosti. Je možné z toho uzavřeného kruhu nějak uniknout?

V roce 2008 se to možná dozvíme i jako diváci, protože Deppova trpělivost byla korunována úspěchem. Indická režisérka Mira Nair (Vanity Fair) hodlá Deppa zachránit a pokud všechno dobře dopadne (=Mira bude kompatibilní), rozeběhnou se kamery už na podzim. Do té doby musí Johnny Depp stihnout Burtonova Sweeneyho Todda a možná i drama The Rum Diary. V Shantaramu by se kromě Deppa měly objevit i Emily Watson nebo Franka Potente.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace