Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záblesky originality?


ikona
imf
Ewan McGregor
 

Většinou si tu stěžujeme na nedostatek originality v hollywoodských projektech a tak jsem se rozhodnul vyhrabat alespoň pár zajímavých projektů, které vzbuzují naději, že se nebudeme zas v létě popadesáté koukat, jak Jennifer Lopez před závěrečnými titulky políbí nějakého noname slaďocha, nebo jak Martin Henderson zachrání svět (Martin Henderson? Jen počkejte! :).

Tak kde bychom mohli začít? Třeba u závodního rybaření. No tak, neodcházejte, musíme to přece nakopnout nějak humorně. Sport je pro Hollywood velkou výkladní skříní a díky The Bass Master to vypadá, že nezůstane ušetřen žádný sport. Pokud jste právě nějaký vymysleli, nesmíte polevit. Udržujte ho při životě a dřív nebo později za vámi přijdou agenti z Hollywoodu a nabídnou vám tučný úplatek, aby se váš sport mohl objevit ve filmu. Když jde natočit komedii o vybíjené, rybaření a krasobruslení, není důvod, proč by nemohla uspět i ta vaše disciplína.

A pak jsou tu fiktivní scénáře. Co na tom že druhá světová válka skončila vítězstvím Spojenců. Řekneme, že to tak nebylo a máme tu prostor pro spoustu zápletek. Bitvu o Británii prostě vyhraje Hitler a basta! Jenom ten film musíme natočit jako parodii a pro jistotu použijeme ty malé plastové vojáčky místo herců, to aby se na nás historici a pozůstalí nezlobili. Do hlavní role vezmeme Ewana McGregora a vyrobíme mu nějakýho fajn vypadajícího plasťáka. Ale kdo bude mluvit Hitlera... počkat, nemluvil ten Alan Cumming ve druhých X-Menech německy? To je dobrá volba. Zavolejte mu.

Hele, Tara Reid už je zase v bulváru. Ta holka je nepoučitelná. Pořád by s někým spala a nikdo jí nechce obsadit. Se mnou ještě nespala, tak co s tím? Je to jasný, musím produkovat nějaký film a obsadit jí do hlavní role. Jenže o čem by to mělo být? Romantické komedie teď letí, ostatně jako vždycky, takže z ní udělám soukromovou detektivku, která spí s půlkou města pod záminkou toho, že pro svoje klientky testuje věrnost jejich manželů. Kouzelné. Samozřejmě se cestou zamiluje - obsadím toho fotbalistu, co hrál v předposlední seagalovce - a začnou jí honit nějací šmejdi. Hmm, Vinnie Jones má příští dva měsíce volno. Ten si rád zase zahraje, připadá mi, že ten klučina honí štěky ve filmech, jako by šlo o nějakou soutěž v tom, kdo toho za rok natočí víc. Výborně, bude se mi hodit. Teď ještě jméno. Honestly... jo, to zní fajn. Však to myslím upřímně. A nechám to režírovat jejího bráchu, takže jestli mi fakt nevleze do postele, tak je někde chyba.

Uznejte, že jsem se snažil, ale ta originalita se v Hollywoodu vážně hledá těžko. Jdu si pro těžší krumpáč.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace