Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy skončí Lost?


ikona
imf
lostseriál
 

Někteří fanoušci by si přáli, aby neskončil nikdy, jiní by ho raději zařízli hned. Producenti v tom zatím nemají tak úplně jasno, ale rádi by stanovili definitivní počet sezón co nejdřív, protože se obávají, že se jim dítko zvlčí a pojede jednu nebo dvě sezóny "přes čas". To se ostatně stává pravidelně a příčinou jsou většinou ti samí producenti, dojící nebohý seriál do posledního ratingu. Televizní stanice ABC přesto prohlásila, že bude lepší, když určí termín, ve kterém seriál neodvratně skončí a stihla v prohlášení ještě zkritizovat scenáristy za mizernou první půlku třetí sezóny. Ti pro změnu naznačili, že existence pevného termínu (tj. konečného počtu sezón - zatím se spekuluje nad číslovkou pět) jim vyřeší spoustu starostí. Oznámena byla i změna distribuční strategie. Fanoušci si až příliš často stěžovali, že na podzimní výluky, během kterých stanice nasazovala reprízy starých epizod. Prý je to matoucí. Od čtvrté sezóny by se tak mělo najet na systém ála Jack Bauer - seriál začne později/skončí dříve, ale poběží bez přestávky.

Producenti Lostu možná ztrácejí trpělivost, ale MGM Television je naopak hrdá na to, že jejich Stargate SG-1 je nejdelším sci-fi seriálem všech dob. Právě odmávnuli dva již dříve ohlášené televizní filmy a díky tiskovkám už víme jejich názvy a zápletky. Stargate: The Ark of Truth začne pátráním po starodávném artefaktu, který by mohl srazit na kolena mocnou rasu Ori. Zemi hrozí zničení a tým SG-1 se musí vydat do domovského světa Ori, aby tu našel artefakt a vyřídil mocného nepřítele jednou pro vždy. Tento film by měl uzavřít události posledních dvou sezón a definitivně se tak vypořádat s Ori.

To otevře vrátka pro Stargate: Continuum, film jehož podtitulek je dostatečně výmluvný. Samotný obsah si tvůrci zatím nechávají pro sebe, ale jakmile budou Ori mimo hru, existuje milion možností, nové výzvy číhají na SG-1 v celém vesmíru. Producenti dokonce prohlásili, že čím je James Bond pro MGM, tím je SG-1 pro MGM Television. Konce se tedy zřejmě dožijí až naše vnoučata. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace