Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lesbičky na lovu...


ikona
imf
selma blair
 

Já za to nemůžu. Ten nadpis musel vypadat takhle, protože jinak to prostě popsat nejde. Budete mi muset věřit. Drive Away Dykes (neptejte se maminky, co to znamená... neptejte se ani Otty a jeho slovníku) pochází z pera Ethana Coena a vypraví o dvojici lesbiček, které uhánějí cestou necestou ve vypůjčeném autě. O několik spokojených kilometrů později zjistí, že v kufru auta se nachází uříznutá hlava a... kufr plný robertků. To zní velmi zábavně, ale v patách je našim hrdinkám jak původní majitelka vozu, tak naštvaná ex-přítelkyně jedné z nich. Ethan Coen slibuje nečekané zvraty, spoustu akčních pasáží a hlavně necenzurovaný holčičí sex. Snímek má být poctou nevázaným sexploitation filmům ze 70. let a zjevně se nebude brát moc vážně (už samotná premisa vypadá jako důsledek notně veselého scenáristického večírku).

Režírovat bude Allison Anders, která má na kontě vybrané epizody Sexu ve městě a jeden ze segmentů ve Čtyřech pokojích. Doufejme, že režírování jí jde o trochu lépe, než výroba storyboardů, protože tohle je peklo. Proč bychom se měli na film těšit? Jednu z hlavních hrdinek hraje Selma Blair. Ještě nějaký důvod? Ethan Coen je blázen a zjevně si to hodlá od začátku až do konce užít. Doufejme, že si to budeme moci užít s ním.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace