Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer je nesmrtelnej...


ikona
imf
24jack bauer
 

Já to klidně řeknu nahlas. Kiefer Sutherland je zjevně robot, protože co se mu děje v nadcházející šesté sezóně seriálu 24 hodin nemá obdoby. Ten člověk čas od času trochu zrezne na povrchu, ale stačí hoblík (nebo žiletka) a jede se nanovo. Tohohle "robota" nezastaví agenti z Číny, zabijáci z Ruska, ani teroristi z Dálného Východu. Ne, je odolnější než šváb... až na zemi konečně dopadne ten šutr z Armageddonu, sami uvidíte, kdo přežije. Resp. neuvidíte, ale můžete se vsadit, že to bude těsný souboj mezi Jackem Bauerem a Chuckem Norrisem. :)

Ale dost vtipů, je přece jasné, že Jacka Bauera může zabít snad jen nezájem diváků (tenhle problém má čas od času i James Bond) a k tomu zatím nedochází. Foxové si trochu neopatrně (nebo úmyslně) nechali uniknout do oběhu promoDVD se čtyřmi epizodami šesté sezóny (oficiální premiéra je až za pět dní) a materiál, který si přirozeně našel cestu na internet, si podle všeho stáhnulo už přes milion uživatelů. Majitelům zahraničních práv naskakují krůpěje studeného potu, ale Foxu a jeho ratingům zřejmě tahle pirátská snaživost neublíží, spousta lidí se ráda podívá na Jacka i v televizi.

Půjdou i do kina? Producenti by si to přáli a tak musel Kiefer Sutherland odpovídat na včerejší tiskovce nejen na dotazy ohledně toho, proč vypadá pořád stejně mladě, ale zmínil i připravovaný celovečerák. Měl by mít dvě hodinky a v závěru by měl nabídnout ještě zásadnější pointu, než všechny televizní sezóny. Autoři nicméně nepočítají s tím, že by Jackova dobrodružství nějak definitivně uzavřel. Ve skutečnosti chtějí ve stejném roce nabídnout jak film, tak další seriálovou sezónu. I proto budou muset na jeho natočení stačit pouhé tři měsíce.

Neměl bych se těšit na podobnou ždímačku peněz, jenže... scenáristé a režiséři tohohle seriálu až moc dobře vědí jaké mám slabiny. A neustále mě do nich šťouchají. :)

p.s. Na Nově právě běží repríza druhé sezóny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace