Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Heder a Ferrell spolu?


ikona
imf
ben stillerblades of gloryjon hederwill ferrell
 

Napoleon Dynamite meets Anchorman? V Hollywoodu holt mají zvláštní talent pro vytváření divokých kombinací a jakkoliv se Hederův humor v Napoleonovi až křiklavě odlišuje od titulů Frat Packu, je jasné, že nový talent musí být asimilován, ostatně všimli si ho Schneider se Sandlerem. Vypadá to, že každý chce z Hedera urvat alespoň kousek.

Pro mladičkého herce to znamená rychlý růst honorářů, ale i stěn jeho škatulky. Ještě pár takových komedií a už se po nich ven nevyškrábe. To ale běžného diváka nezajímá, je totiž nadšený z toho, že před kamerou uvidí dva talentované komiky, kterým by to při vhodné konstelaci mohlo i "slušet". Snímek se bude jmenovat Blades of Glory a nepůjde tu o čepele smrtící, nýbrž sportovní. Heder a Ferrell si zahrají dva špičkové krasobruslaře, jejichž rivalita je tak veliká, že se při olympijském finále v Salt Lake City poperou, což oběma zaručí vyloučení ze sportovního svazu. Po třech letech naschválů a vzájemných potyček je ale osvítí duch svatý - najdou totiž skulinku v pravidlech, která by jim mohla umožnit návrat na ledovou plochu. Znamená to však, že budou muset spolupracovat - jediným sportem, ve kterém mohou soutěžit je totiž krasobruslení párů. Nikde v pravidlech totiž není napsáno, že by spolu nemohl závodit muž s mužem... Filmová olympiáda v Turíně by tak mohla být ještě hodně zajímavá. ;)

Snímek produkuje Dreamworks a svoje peníze do něj ulije třeba i Ben Stiller (že bychom se dočkali nějakého camea?) a režírovat podle všeho bude videoklipové duo Josh Gordon/Will Speck, které má ještě všechno před sebou. Uvidíme v co se pod jejich rukama promění tahle bezesporu originální zápletka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace