Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zarockuje si Depp?


ikona
Cival
johnny depp
 

Johnny Depp a rockoví titáni. Neustále propírané téma, které by bez zkouknutí prvních Pirátů z Karibiku a jejich zfetované kreace Jacka Sparrowa málokdo pochopil. U mediálně vděčného štengrování s Keithem Richardsem z Rolling Stones ale dost možná nezůstane. Spekulace totiž nejsledovanějšího herce současnosti spojují s možná nejvýraznějším zpěvákem rockové historie, který stejně jako Elvis Presley, Kurt Cobain anebo Jimi Hendrix „tušil“, že má-li se dotknout nebeské slávy, musí zemřít dřív než by bylo záhodno. Řeč je samozřejmě o frontmanovi britských Queen Freddiem Mercurym. Znáte ho: AIDS, Bohemian Rhapsody, gay záležitosti, Barcelona, Jan Kraus na billboardech, Radio Ga Ga...

Netřeba pochybovat, že by se Depp ve zpěváka tolik populárního i ve střední Evropě mohl snadno vtělit. Je ale vhodné zapojovat Deppovy neuvěřitelné chameleónské schopnosti do suchého napodobování ikony, kterou si navíc ještě dobře pamatujeme z televize? Podle mého ani náhodou. Kytarista Brian May a Robert De Niro z Tribeca Productions mají zjevně jiný názor, a proto z pozice producentů vypouští do světa právě tuhle spekulaci, která má samozřejmě mj. přitáhnout k projektu dostatek pozornosti (a snad i ke Queen samotným, kteří stále koncertují v obskurní sestavě s Paulem Rogersem). Takže uvidíme. Johnny Depp si po třetích Pirátech a holičském thrilleru Sweeney Todd bude moct na každý pád vybírat víc než kdokoliv jiný a případnou ztrátu šancí na Oscary za Jacka Sparrowa mu může Mercury dobře vykompenzovat. Na druhou stranu v bahně konvenčních životopisů, které obřadně a předvídatelně poklekají před zesnulou modlou, je Deppa možná doopravdy škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace