Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

11. září zajímá i Sandlera


ikona
imf
11. záříadam sandlerdon cheadleReign o´er me
 

Hollywood už konečně usoudil, že téma 11. září přestalo být přehnaně ožehavé a hodlá nás v následujících letech zasypat tématickými snímky o jedné z největších amerických katastrof poslední dekády. A své k tomu chtějí říct nejen význační tvůrci (své filmy připravují Oliver Stone a Paul Greengrass), ale také celebrity. A třeba takový Sandler se nehodlá smířit jen s veřejnými komentáři a hodlá téma 11. září zakomponovat do svého dalšího filmu.

Nemusíme se ale bát, že by to byla další fekální komedie s Robem Schneiderem v roli hasiče, který osvobozuje Dvojčata. Sandler hodlá zas jednou natočit vážný film a všichni, kdo viděli jeho výkon v Opilí láskou, by měli zpozornět. Herec si vydupal roli manžela, který v sutinách dvojice slavných mrakodrapů přijde o ženu i děti. Upadne do hluboké deprese a vypadá to, že ho z ní může vyléčit jen jeho bývalý spolubydlící Don Cheadle. Nezní to nějak zvlášť propracovaně a Sandler se zařekl, že humor si tentokrát schová hluboko do kapsy, ale přesto by se z Reign O'er Me mohlo vyklubat něco velmi zajímavého. I skromný rozpočet olizující hranici 20 milionů dolarů, naznačuje, že tentokrát to Sandler vezme od lesa. Ale bude to stačit? A je vůbec potřeba rýpat do něčeho, co nám televizní stanice každoročně bolestně připomínají?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace