Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Punisher je v ráži


ikona
imf
comicspunisher
 

Proč to skrývat, na druhého Punishera se v redakci jakýmsi zvráceným způsobem těšíme. Novinářská projekce jedničky patřila k těm nejpohodovějším a od srdce se na ní smáli jak veteráni, tak pisálkové-holobrádci. Zkrátka zábava pro všechny. S dvojkou vyhrožoval Thomas Jane (velký fanoušek comicsu) už od uvedení na DVD a protože comicsová horečka neustává, nakonec se svého sequelu dočkal.

Hlavním záporákem ve druhém Punisherovi bude Jigsaw. Nepleťte si ho s hororovým guru od Lionsgate Films. Jigsaw je jedním z úhlavních comicsových nepřátel Franka Castlea. Bývalý nájemný zabiják a vyhlášený fešák měl jednoho krásného dne Punishera oddělat a inkasovat tučný balík. Skončil ale v moři střepů, které mu zohavily obličej k nepoznání. Díky chirurgům teď jeho obličej vypadá jako mimořádně ujeté puzzle (odtud přezdívka). Svoji jedinou nedokončenou fušku si vzal Jigsaw k srdci a proto Punishera neustále pronásleduje a když se ho nesnaží rovnou zabít, chce mu alespoň přišít nějakou vraždu, co nespáchal.

Kolegové z IESB.net se nespokojili s kusými informacemi a odchytili Thomase Janea na premiéře Pan's Labyrinth. Nevypadlo z něj nic ohromujícího (děj se bude odehrávat v New Yorku, bude to temnější, spekuluje se o názvech Punisher 2: War Journal nebo Punisher 2: War Zone), ale přesto byste si měli rozhovor stáhnout. Thomas Jane je v něm neoholený, s košilí široce rozhalenou a na většině serverů už běží ankety o tom, jestli byl zhulený, opilý nebo se prostě jenom měsíc a půl pořádně nevyspal. Osobně jsem pro kombinaci všech uvedených možností. Každopádně je to pohled pro bohy. Stahujte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace