Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stargate... zase?


ikona
imf
stargatetelevize
 

Málokteré televizní série kolem sebe na konci desátého ročníku kope tak výrazně jako Stargate. Nejdřív se začalo mluvit o pokračování Emmerichova filmu z roku 1994, s Kurtem Russellem v hlavní roli a navázáním na dějovou linii celovečeráku, pak to začalo vřít kolem Stargate SG-1 (1997-?) a s hrozícím ukončením seriálu se to nakonec uhrálo na celovečerní direct-to-DVD filmy a když už to vypadalo, že bude klid, vytasili se producenti s dalším trumfovým esem. Chystají pro fanoušky po Stargate SG-1 a Stargate Atlantis ještě další Stargate seriál.

Je to jako pouštět šoky do odsouzence, který nechce umřít. Pokud se nevzbouří fanoušci, zřejmě bude tahle sci-fi série pokračovat do skonání světa. Zatímco SG-1 oficiálně skončí desátou sezónou, v přípravě už jsou ony dva celovečeráky, které se objeví na trhu příští podzim a v roce 2008 se můžeme těšit na zbrusu nový seriál, o kterém momentálně nikdo nic neví. Autoři nechtějí nic uspěchat, takže příští televizní sezónu bude jejich barvy hájit jen stále populární Atlantis. Podíváme se s novým seriálem do budoucnosti? Na druhý konec vesmíru? Co takhle seriál s kompletně mimozemským obsazením, bez jediného člověka? To by mohlo být sexy. Věřím, že fanoušci Stargate vesmíru už mají svoje vlastní vize a touhle dobou už oslavují svůj předčasně rozbalený vánoční dárek. Budiž vám přáno, chlapci a děvčata.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace