Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To bude maso!


ikona
imf
eli rothhostel 2
 

První plakát k Rothovu Hostelu numero duo už je na světě! Mladičký režisér stihnul svůj snímek odtočit za necelé dva měsíce (září-listopad) a teď už pilně stříhá a dolaďuje, aby mohl v dubnu exportovat snímek do kin. Je zábavné, že v Itálii se s premiérou počítá až v září 2007 - není těžké si domyslet, kdo bude tentokrát nejvíc nadávat v diskuzních fórech. Plakát je... pěkně masitý a nesmí na něm chybět tradiční "Quentin Tarantino Presents". Uff, označit božského Quentina za šaška by se mi asi nemuselo vyplatit, ale toho člověka berou vážně snad už jen fanatičtí příznivci jeho filmů.

Podobné "presents" nálepce se teď možná vyhnul Shinya Tsukamoto. Režisér kultovního Tetsua (a jeho pokračování) totiž natočil horor Nightmare Detective, ve kterém kombinuje hned několik provařených nápadů (One Missed Call, Noční můra v Elm Street), když vypráví o obětech, které umírají s mobilem v ruce a vrah může vstoupit i do jejich snů. Jmenuje se "pan Nula" a hraje ho sám režisér. Jeho práci poznáte snadno, všechny oběti mají na displeji svého telefonu nulu jako poslední volané číslo. Nezní to příliš originálně, ale distributoři pro evropská a americká teritoria prý po zkušební projekci odvolali své závazky a s nelidským vřískotem utekli z kina. No... dobře, ten nelidský vřískot jsem si vymyslel, ale i tak to vypadá, že Tsukamoto je zas ve formě a ve filmu navíc hraje i Masanobu Ando, takže je to povinnost pro všechny fandy japonské kinematografie. Resp. pro všechny fandy správně zvrhlé japonské kinematografie. Té která k úspěchu nepotřebuje masité plakáty a jakékoliv prezentéry.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace