Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #12: Vždycky něco navíc


ikona
imf
radio
 

Cival nás v závěru dvanácté relace celkem vypekl malou programovou improvizací (nechte se překvapit) a máme pro vás dokonce i novou samostatnou, taktéž radioaktivní rubriku. Naše prosincové povídání bylo předurčeno jednak aktuálním animákům a druhak blížícím se vánočním svátkům, které vykouknuly jak z Top 3, tak ze čtenářských dotazů. Zbytek už je tradiční klábosení, ve kterém schytávají pohlavky význačné osobnosti české mediální scény, provaření hollywoodští tvůrci a černobílé filmové klasiky. Prostě jako obvykle, i když tentokrát v trochu kratším formátu. Můžete za to poděkovat Melu Gibsonovi, ten nám rozbil pračku a plánované téma. Na bilancování však bude dost času i v příští relaci.

Moviezone FM #12 - 1. část (7 minut) - Rozbor filmu Happy Feet
Moviezone FM #12 - 2. část (7 minut) - Rozbor filmu Spláchnutej
Moviezone FM #12 - 3. část (10 minut) - Top 3: Vánoční filmy
Moviezone FM #12 - 4. část (15 minut) - Pochvaly a pohlavky
Moviezone FM #12 - 5. část (10 minut) - Měli byste vidět...
Moviezone FM #12 - 6. část (10 minut) - Čtenářské dotazy (Vítězství formy nad obsahem, MovieZone vs. zbytek českých recenzentů, Co chcete pod stromeček)
Moviezone FM #12 - 7. část (10 minut) - Bonus od Civala: Prosincová smršť amerických premiér

Před mikrofonem jsme se objevili coby kvarteto, protože Shushika musel dát přednost pracovním povinnostem. I on vám jistě (po)přeje Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok, i když to pravděpodobně bude jen prostřednictvím textů na MovieZone. I když ho možná uslyšíte ještě před klasickým ohňostrojem nad vaším panelákem/chalupou či vilou. Buď stihneme další rádio ještě před Silvestrem, nebo Shushiku uslyšíte v nové rubrice, kterou jsme už minule slíbili.

Jedná se o samostatné televizní tipy, které se budou objevovat každé pondělí. Protože dneska startujeme, dočkáte se jich už nyní a v prvním vydání, kde úlohu glosátorů přijali imf a Mr. Hlad, se doslechnete např. o Odplatě, Propasti, Kriminálu, Policajtovi v Beverly Hills 2, X-Menech, Grinchovi a celé řadě dalších filmů. Pro lepší přehled již brzy najdete v menu odkaz vyhrazený jen a jen této rubrice. Pokud máte rádi televizi, snad budete mít rádi i naše tipy. Stahujte zde

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace