Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme Sin City 2?


ikona
imf
angelina joliesin city 2sin city 3
 

Vzpomínáte na Sin City? Určitě ho někde vzadu v hlavě máte. Odsuňte na chvíli z obzoru Sparťany a určitě vám to zase naskočí. Stejná technologie, jiný režisér a absence barevné složky. Ano, to je ono. Přičtěte si ještě obrovský hype a velkou žízeň po sequelu. Bratři Weinsteinové tenkrát chtěli, aby Rodriguez točil pokud možno už den po premiéře jedničky a Frank Miller neměl s adaptací dalšího sešitu "A Dame to Kill For" žádný výrazný problém. Všechno se tedy naslibovalo, herci poslušně panáčkovali a... Rodriguez s Tarantinem si místo toho vymysleli Grindhouse. Z premiéry v létě 2006 se tak postupně stávala premiéra v prosinci... a premiéra na jaře 2007 a teď je to premiéra "bůhvíkdy". Osud druhého (a třetího) Sin City ještě nalomil Robertův šílený nápad obsadit do role "dámy" v názvu samotnou Angelinu Jolie. Za to můžeme jenom zatleskat. Milá Angie však v tu dobu byla těhotná a navíc zasypaná jinými projekty. A znáte to... když si režisér postaví hlavu.

Začal se tedy natáčet Grindhouse, což se též neobešlo bez potíží, a hypovací "okno", se kterým Weinsteini počítali, se pozvolna zavřelo. Určitě díky tomu mají na Rodrigueze pifku a nijak nadšeně se netvářil ani Clive Owen, když nedávno prohlásil, že už je z toho jelen, protože z každé strany slyší něco jiného. Bude se točit, nebude se točit. Nikdo nic neví. Teď však díky Angelině Jolie svítá na lepší časy. Hollywoodská kráska už je zase v nejlepší formě a prohlásila, že zahrát si vypočítavou mrchu by mohlo být po všech těch mateřských povinnostech docela fajn. Pokud jste tedy fanoušci Millerova Hříšného města anebo jednoduše doufáte, že se mu napodruhé bude dařit lépe, možná vám svitla naděje. Konec tunelu je sice nejméně rok daleko (Grindhouse se ještě natáčí, herci budou muset dělat zběsilé triky se svými rozvrhy a Roberta nesmí potkat tvůrčí krize... i když... radši no comment :), ale komentář Angeliny jistě vpravil comicsové adaptaci trochu adrenalinu do žil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace