Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman a jeho posily...


ikona
imf
comicstelevize
 

Zase comics? Nechceme vás trestat, ale Brandon Routh právě řádí v krámech a DVDčka jdou lépe na odbyt, když je studia podpoří nejnovějšími comicsovými zprávami. Proto nemáme na výběr a musíme plavat po proudu. Řeč bude tentokrát o televizních seriálech (jen tak mimochodem, kámoš roztleskávačky z Heroes bude hrát Johna Connora v Sarah Connor Chronicles - tomu říkám kariéra) a konkrétně tedy o Smallville. I když konkurenční Heroes válcují všechno v dohledu, snaží se na sebe mladý Superman upoutat pozornost a v závěru sezóny mu s tím pomůže hned několik dalších superhrdinů. Ve finále se totiž objeví Justice League (of America).

Nejásejte ale předčasně. Justice League má hned několik různých složení (nejslavnějšími členy jsou Superman, Batman, Flash, Wonder Woman nebo Martian Manhunter), ale ty největší celebrity pochopitelně v seriálu neuvidíte, protože se jedná o teenagerovskou verzi. Tak či onak se objeví Flash, Aquaman, Cyborg a The Green Arrow.

Většinu z nich asi znáte. Flash umí velmi rychle běhat a je hrdinou pochybných televizních filmů, Aquaman měl být spin-offem Smallville, ale jeho pilot se objevil jenom na internetu a po otřesných ohlasech ho Warneři raději ani nevypustili do televize. Green Arrow je moderní verze Robina Hooda (v původním kostýmu) a jeho luk a šípy mají mimořádně zajímavé schopnosti. Navíc nikdy nemine svůj cíl. Ale to jste si nejspíš domysleli. Posledním členem televizního týmu je Cyborg, taková DC verze Iron Mana, která má většinu těla pokrytou supersilnou slitinou kovu a díky servomotorům brnění disponuje nadlidskou silou a rychlostí.

Navzdory průšvihu s Aquamanem se proslýchá, že Warneři chtějí účast Justice League použít jako odrazový můstek pro nový seriál. Úspěch Heroes jim zřejmě začal vrtat hlavou a tak chtějí mít svojí vlastní týmovku. Jak průhledné. Uvidíme jak se to vyvine. Víc kvalitních superhrdinů na obrazovkách by určitě neškodilo. Momentálně nejvíc držím palce Preacherovi, i když zasněné mudrování Marka Stevena Johnsona mě zároveň udržuje v lehké skepsi. Ten člověk zkrátka nemá soudnost. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace