Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Miliónová kára


ikona
imf
fantastic four 2
 

Když už jste si mysleli, že sequel Fantastické čtyřky nemůže být kýčovitější, vytasil se Tim Story s dalším skvělým nápadem. Ve dvojce musí mít Fantastická čtyřka svůj Fantasti-car. Speciální dopravní prostředek je dalším z vynálezů, kterými Reed Richards (Mr. Fantastic) oblažil svět. Umí létat, mohou se z něj oddělovat dva samostatně ovladatelné moduly a rozpálí to skoro až na 900 km/h. A vypadá jako šílená variace na akrylátovou vanu. Alespoň v comicsu (viz kartička). Poprvé se vznášedlo objevilo v roce 1962, což radikálně ublížilo jeho designu. Lego se pokusilo o pár desítek let později o jemnou nápravu (další obrázek) a nejnovější verzi teď představí filmová verze. Pro Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer ho navrhnul Tim Slattery, jenž má s návrhem comicsových vozítek bohaté zkušenosti. Je zodpovědný např. za Batmobil v Batman navždy.

To vysvětluje mnohé. Studiu se naštěstí všechny náklady na okřídlenou obludnost vrátily, když u dveří zaklepali kluci z Dodge. Jejich Viper zjevně už nejde na odbyt a trucky by taky snesly navýšení prodejů a tak přichází na řadu product placement. Za nenápadné logo Dodge na přední kapotě Fantasti-car zaplatil automobilový gigant rovný milion dolarů. Už vidím ty přiblblé televizní reklamy "Mr. Fantastic jezdí v Dodge. Buďte taky fantastičtí. Kupte si Vipera". Sorry, chlapci, moje srdce zůstává u Ferrari. Sice nemá turbínu a neumí lítat, ale je výbušné až až. ;)


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace