Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eddie Murphy to vzdává


ikona
imf
beverly hills copeddie murphysequel
 

Což ale znamená, že nás to bude pořádně bolet! Čekal jsem na tuhle zprávu už nějakých pět let. Kdy konečně si velký Eddie uvědomí, že jde jeho kariéra k čertu a sáhne stejně jako Bruce Willis nebo Sylvester Stallone po další samospásné číslovce - čtyřce! Ano, konečně se zase mluví o čtvrtém Policajtovi z Beverly Hills. Měli bychom se bát? Tak to si pište.

Celá legrace začala v roce 1984, kdy Jerry Bruckheimer za minimální rozpočet natočil třaskavou akční komedii s mimořádně ukecaným černochem v hlavní roli a vydělal na ní pohádkové jmění. Z Murphyho se díky tomu stala obrovská černošská superstar a úspěch slavil i druhý díl, režírovaný Tony Scottem. O deset let později však série, už bez podpory Bruckheimera, narazila na jasnou stopku, když třetí díl vydělal v amerických kinech pouhých 44 milionů dolarů (rozpočet byl nějakých 50 milionů) a slavný detroitský policista putoval do mrazáku.

Axela Foleyho má však svět i Hollywood stále rád. A naše televize ho přímo milují, o čemž se můžete přesvědčit už v pondělí, kdy se jeho ukecaný image znovu objeví na Nově. Na čtvrtý díl příšla řeč ve chvíli, kdy Paramount nasadil novou politiku zvanou "Noc oživlých mrtvol". Účetní zkrátka procházejí archivy a snaží se vykoumat nějaké ty spolehlivé sequely. Už v minulé novince s Murphym jsem naznačoval, že pokud bude mít muzikál Dreamgirls úspěch, mohl by Murphy ze své vedlejší role ještě alespoň jednou vydupat nějakou slušnou hlavní roli. Na rozloučenou. Bude to právě Axel Foley? Diváci mají rádi návrat padlých legend (Rocky, John McClane, Rambo) a fandí jim, ale... až výsledky šestého Rockyho v kinech naznačí, jaký potenciál tohle oživování má. V případě Axela tak může zůstat jen u spekulací. Nechme se překvapit. Osobně věřím, že Murphy by na to pod vedením nějakého akčňáka určitě měl. A na jedničku se zas jednou rád podívám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace