Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood vs. mašiny


ikona
imf
conrail
 

Ostrý jazyk, ještě ostřejší luk a neodolatelné motto "Bohatým brát, chudým dávat" za kloboukem. Tak na to zapomeňte. New Line Cinema odhazuje starého Robina do dáli a pod vedením Ericsona Corea (Invincible) hodlá veřejnosti představit jeho modernější verzi, vycházející ze skutečných událostí.

V thrilleru Conrail bude zadaptován životní příběh Eddieho Mongona, vůdce jednoho z nejúspěšnějších lupičských gangů všech dob. Conrail Boyz operovali v 80. letech na území New Yorku a během deseti let nakradli miliony dolarů ve zboží. Nikdy nepoužívali zbraně, vždycky převezli policii a americké dráhy z nich brzy měly noční můry. Vykrádali totiž výhradně vlaky - převlečení za strojvůdce, skladníky nebo jiné pracovníky drah. Pohyb policie monitorovali pomocí speciální vojenské techniky a i v jiných fázích loupeže používali nejmodernější technologii. O svůj lup se pak dělili s těmi nejchudšími vrstvami z New Jersey.

I díky své štědrosti byli takřka nepolapitelní. Gang často najímal pomocníky z řad pouličních gangů v New Jersey a jeho organizace byla na velmi vysoké úrovni. Eddieho Mongona zatkli až v roce 2004, kdy oficiálně odešel do zlodějského důchodu. Jeho fascinující příběh se teď stane námětem pro stříbrné plátno, zřejmě v podobném duchu jako se kdysi podobné pocty dostalo např. Kevinu Mitnickovi (Takedown).

Mongonovi dost možná rostou schopní následovníci, protože o víkendu nějaká skupina zlodějů ve Velké Británii ukradla dodávku konzolí Xbox360 v hodnotě jednoho milionu liber. Pokud jsou zloději podobně rozdavační, možná byste jim měli napsat, co si přejete k Ježíškovi. Nebo prostě jděte na eBay a vyhlížejte podezřelé levné herní mašinky od Billa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace