Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šprti mají utrum


ikona
imf
revenge of the nerds
 

Možná už jste o tom slyšeli, ale pro jistotu to řeknu veřejně a nahlas: remaky jsou zlo. Opakujeme to tu neustále dokolečka a stejně nás nikdo neposlouchá. Ale když se nad tím zbytečným vztekáním div nerozpláčete, stane se něco pozitivního. :) Foxové teď např. oficiálně zrušili remake Revenge of the Nerds a jsou z toho moc smutní. Já říkám: Dobře jim tak! Jen houšť a větší kapky. Pár dalších adeptů na zrušení bych určitě našel. Vlastně by to byl celý telefonní seznam.

Všechno začalo tím, že filmařům odmítla spolupráci univerzita, kterou si pro natáčení vyhlédli. Foxové to vyřešili přesunem na jinou lokaci, ale mizerné patogenní zóny (nebo mizerný režisér?) způsobily, že po několika dnech natáčení se producenti na základě natočeného materiálu rozhodli celý projekt hodit do koše, zaplatit štábu i hercům odškodné a oficiálně oznámit, že se Šprti nevrátí. Nová sekce Foxů s názvem Fox Atomic, se tak bude muset spolehnout na jiné tituly pro mládež a Chris Marquette nebo Efren Ramirez teď přemýšlejí čím zalepit díru ve svých rozvrzích.

A co my? Můžeme oslavovat. Takové věci se nedějí každý den a pokud je čest kvalitní komedie ušetřena a debilní nápad udušen, zaslouží si to skleničku něčeho dobrého. Popadněte šampaňské, jablečný mošt, brusinkový džus nebo minerálku, zkrátka cokoliv je po ruce a vypijte to do dna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace