Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to delší, můžu to nechat?


ikona
imf
punisher
 

U řezníka většinou přešvihnutou míru prominete a mnohdy nevadí ani u filmových titulů. Záplava DVDček s přídomkem "unrated", "uncut", "enhanced" nebo "director's cut", se stala hlavně na americkém trhu jakousi samozvanou spásou, ze které se dá uplést nejedna speciální edice. Prostě ty vystřižené scény natřískáme do filmu a prodáme to pod lákavým titulkem. U Blade Runnera, Království nebeského nebo třeba Terminátora 2 jsou to jistě chvályhodné a nanejvýš potěšitelné úkazy (a to Království... čtyřdisk... hmm ;). Jenže pak jsou tu i filmy u kterých jakékoliv prodloužení působí spíš zažívací potíže.

Co takhle dvacet minut navrch u Divokých koček, Krále Artuše, Daredevila nebo 60 sekund? A nebo takový Základní instinkt 2 natažený o pěkných pár scén? K nočním můrám DVD regálů se v lednu přidá i Punisher, který nabídne režisérský sestřih, delší o celých sedmnáct minut. Spousta zbytečných dialogů a flashbacků, které nepotřebujete a taky impresionistická akční scéna, alternativní verze úvodu filmu, kterou ale neuvidíte, protože na ní nezbyly peníze. Studio naštěstí najalo comicsového obtahovače, takže si jí užijete alespoň jako animovaný storyboard. K tomu zbrusu nový dokument, ve kterém všichni plácají Thomase Janea po jeho bicepsech a snaha o vytřískání peněz, která čouhá z každého rohu.

Pokud si Extended Cut koupí dost lidí, můžeme se těšit na definitivní odklepnutí sequelu. Tahle DVD edice je zjevně oťukáváním fanoušků. Apeluji tedy na všechny americké fanoušky Daredevila, Elektry a Fantastické čtyřky. Netrapte nás... nenechte je natočit dvojku. Klidně na oplátku veřejně prohlásím, že je Jessica Alba průměrná herečka. Cokoliv... jen ne dalšího Punishera. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace