Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cage opět přitvrdí?


ikona
Mr. Hlad
joseph rubennicolas cage
 

Před pár lety byl ukázkovým akčním hrdinou, ale v poslední době to vypadá na těžký ústup ze slávy. Výtečný, ale komerčně neúspěšný Obchodník se smrtí, vražedně nudný Proutěný muž, směšně trapné World Trade Center a podle ukázek evidentně nezvládnutý Ghost Rider tlačí pomalu ale jistě Nicolase Cage do pomyslné druhé cenové. Naštěstí to vypadá, že i přes svůj pokročilejší věk by se rád vrátil k žánru, ve kterém mu to vždycky slušelo nejvíc. Druzí Lovci pokladů se začnou natáčet začátkem příštího roku, aby mohli okupovat žebříček návštěvnosti příští vánoční svátky. Vrátit by se měla celá stará banda, bohužel však i s režisérem Turteltaubem, takže šance, že vznikne něco jiného než politicky korektní akční film (tudíž bez krve a sprostých slov), je minimální. Tentokrát budou ve hře ztracené stránky z deníku Abrahama Lincolna, které možná osvětlí okolnosti jeho smrti.

Další projekt ale vypadá už o něco lépe. V akčním thrilleru Crazy Dog si Cage zahraje policajta, který si během jedné akce doslova nasere do gatí a jeho parťák to odnese. Užírán vinou začne chlastat, ale přátelství s Jackem Danielsem mu dlouho nevydrží. Hajzlové, kteří zabili Nicova parťáka, jsou totiž pořád na ulicích. Režie se ujme další rutinér v branži Joseph Ruben (Zloději paměti, Vlak plný peněz) a pokud nechá psychicky zničeného Cage řádit stejně jako kdysi Joel Schumacher v 8 MM, vůbec se nebudeme zlobit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace