Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijdeme o ruce na kapotě?


ikona
imf
robert altman
 

O skonu Roberta Altmana (Gosford Park) už jste zřejmě slyšeli z jiných zdrojů. Tyhle novinky většinou nepíšeme, nikoliv z neúcty, ale proto že bychom nedělali nic jiného. Denně umírá spousta hollywoodských legend, některé větší, některé menší, ale prostě se tak děje a kdo má potřebu, může jim složit hold soukromě. Teď se k nám však tato nešťastná událost dostala oklikou, když se začal lámat osud snímku Hands on a Hardbody. Ten už bohužel Altman nenatočí (rozloučil se s námi stylově, povedeným Zítra nehrajeme!) a teď to vypadá, že z něj studio vycouvá definitivně, protože Altmanovu vizi prý žádný z případných záskoků nedokáže převzít.

O co vlastně šlo? V jednom malém americkém městečku se vyhlásí soutěž o báječné auto. Jediné co musíte udělat - přijít a sáhnout si na něj. To je ale pouhý začátek. Vy ho musíte držet a nepustit. Kdo se pustí poslední, ten vyhrává. Povoleny jsou jen odskoky na WC, všechno ostatní je o vaší vůli. Potřebujete hamburger? Máte žízeň? Ulevte svým potřebám, ale automaticky se tak vzdáte šance na výhru. Co je schopen člověk udělat pro kus pojízdého šrotu a jaké slovní výměny asi mezi zúčastněnými probíhají po několika hodinách statického pózování na ostrém sluníčku? Bezesporu zajímavá premisa, které by od pocitů známých z reality show pomohli kvalitní herci a svižný scénář. Právě herce obvolával Altman o uplynulém víkendu. Teď odešel navždy a projekt zřejmě skončí v šuplíku nadobro. Dvojnásobná škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace