Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku James Bond: Mistr svádění...

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
No, mně zase zaujalo, jak do těch titulků tancují nějaký "stíny" holek, tj není je vidět, jenom jakoby ty tvary, no a něco z těch tvarů naznačuje že nejsou tak úplně oblečený, ehm, pokud jsem si všiml;)
9006
No, mně zase zaujalo, jak do těch titulků tancují nějaký "stíny" holek, tj není je vidět, jenom jakoby ty tvary, no a něco z těch tvarů naznačuje že nejsou tak úplně oblečený, ehm, pokud jsem si všiml*;)*
0 0
reagovat

strike

Akorát že píseň k ropáckým titulkům TWINE nazpívali Garbage...
9005
Akorát že píseň k ropáckým titulkům TWINE nazpívali Garbage...
strike
0 0
reagovat
Pro mě by byla nejlepší titulková sekvence z Die another day, bohužel to dost kazí titulní song od Madonny. Takže vede Sheryl Crow a ,,ropácké,, titulky z The World is not enough:+.
9004
Pro mě by byla nejlepší titulková sekvence z Die another day, bohužel to dost kazí titulní song od Madonny. Takže vede Sheryl Crow a ,,ropácké,, titulky z The World is not enough*:+*.
0 0
reagovat
Len na priblizenie usilia ktore vkladali do tych sekvencii:
Ked tocili tu bitku o padak v Moonrakerovi, obaja kaskaderi a kameraman mali pri kazdom zoskoku len asi minutu kym museli otvorit padaky. Lenze kym sa dostali vo vzduchu k sebe a znovu sa oddelili do bezpecnej vzdialenosti, za kazdy zoskok stihli natocit jeden kratucky parsekundovy zaber.
Kvoli tym dvom minutam akcie to preto tocili pat tyzdnov a celkovo museli vyskocit 88 krat:)
9003
Len na priblizenie usilia ktore vkladali do tych sekvencii: Ked tocili tu bitku o padak v Moonrakerovi, obaja kaskaderi a kameraman mali pri kazdom zoskoku len asi minutu kym museli otvorit padaky. Lenze kym sa dostali vo vzduchu k sebe a znovu sa oddelili do bezpecnej vzdialenosti, za kazdy zoskok stihli natocit jeden kratucky parsekundovy zaber. Kvoli tym dvom minutam akcie to preto tocili pat tyzdnov a celkovo museli vyskocit 88 krat:)
0 0
reagovat
som rad, ze to imf cele tak pekne zpakoval, ale ak by niekoho zaujimal kompletny prehlad teaserovych akcnych sekvencii zo vsetkych bondovych filmov aj so zaujimavostami, tuto je celkom sikovna stranka, ktora urcite pomoze.. ;)
9002
som rad, ze to imf cele tak pekne zpakoval, ale ak by niekoho zaujimal kompletny prehlad teaserovych akcnych sekvencii zo vsetkych bondovych filmov aj so zaujimavostami, [link="http://www.ianfleming.org/mkkbb/guide/teasers/index.shtml"]tuto[/link] je celkom sikovna stranka, ktora urcite pomoze.. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se