Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Panenkové peklo!


ikona
imf
bratz
 

Zapomeňte na Barbie a Kena. Populární ikony Mattelu už dávno hnijí v plastovém pekle, teď letí Bratz - jsou mladé, jsou cool a všechny holčičky je mají rády! A co mají rády holčičky, to má rád i LionsGate, který se snaží trhnout peníze na jakékoliv populární záležitosti (asi jako každé studio). Bratz existují teprve pět let, ale vymyslel je zjevně sám Satan a proto se vyšplhaly do čela prodejnosti. Krom samotných panenek existuje časopis věnovaných jejich příhodám a módním trendům, animovaný seriál a také pár videoher. Všechno se samozřejmě prodává po paletách a tak dozrál čas pro celovečerní hraný film. Režírovat bude Sean McNamara (Raise Your Voice) a scénář sepíše Susan Estelle Jansen (The Lizzie McGuire Movie), což skoro naznačuje, že všechny panenky si zahraje čtyřikrát naklonovaná Hilary Duff (hrdinka obou filmu v závorce). Mnohem spíš ale padne volba na nějaké bezejmenné, ale stoprocentně roztomilé desetileté dívenky. Uff... tohle vážně není můj šálek kávy.

Nejzábavnější je, že do celé záležitosti zabořil svojí peněženku i Avi Arad, takže můžeme čekat i přívalovou vlnu animovaných filmů a comicsů. Chcete vážně slyšet o čem má ten celovečerák být? Tak pozor... zacpěte si nos, vybalím to na vás: Bratz je příběhem čtyř teenagerek, které pocházejí z různých poměrů. Setkávají se na jedné střední škole a brzy zjišťují, že v jednotě je síla. Stane se z nich parta a začnou si říkat Bratz. Společně naplní své sny a dospějí v emancipované dívky. To všechno díky unikátnímu mixu písniček, tance a všudypřítomné módy. Zabte mě radši hned, abych se nedožil okamžiku, kdy mě na to Cival pošle do kina. Někdo tu recenzi přece sepsat musí, no ne? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace