Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Walken šňupe mravence


ikona
imf
christopher walken
 

Biografie hudebních skupin jsou žánrem, který obvykle překračuji opatrným krokem. Asi jako opilce při cestě z baru. Nikdy nevíte, kdy špatně šlápnete a ten milý člověk vám pozvrací kalhoty. Navíc jsem hudební analfabet a tak teď budu operovat s úplně cizími jmény. Pokud mě budou chtít hudební fandové v komentářích opravit, ať tak klidně učiní. Řeč totiž bude o legendě jménem Motley Crue.

Je to tak... Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars a Nikki Sixx se vracejí ve snímku s dlouhatánským jménem The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band. Proč The Dirt? Protože kapela vznikla v prostředí, nad kterým by spráskla ruce každá uklízečka. Spousty prázdných plechovek od piva, krabic s načatými pizzami. Spousty krys, brouků a mravenců. Ano, mravenců.

A tady přichází na scénu náš starý známý Christopher Walken, jenž se stále snaží pěstovat škatulku největšího úchyla Hollywoodu. Letos afro v Clicku, příště šílená asijský stylizace v Balls of Fury a napřesrok maník, co šňupe mravence? Takového v Motley Crue nenajdete (i když Tommy Lee se stihnul mediálně proslavit jinými aktivitami ;), ale historie zná smrtelníka, který má rád zvířátka zvláštním způsobem. Nejen mravence, ale třeba i netopýry.

Správně jste uhodli, že se jedná o Ozzyho Osbournea, jediné větší jméno, které imf bezpečně identifikuje a dokonce se ho v mládí dost naposlouchal (Ozzmosis je vynikající album, to nelze běžnými argumenty vyvrátit). S Motley Crue se Ozzy poflakoval v době, kdy tzv. hledal sám sebe, což vyústilo nejen ve šňupání mravenců, ale také zajímavý drogový experiment. Ozzy každý den servíroval svému systému LSD v koňských dávkách a to po celý rok. Proč? Prostě chtěl vědět, co to s ním udělá.

Dneska je z něj pantáta a na MTV má vlastní reality show, přičemž zbytek jeho rodiny je skoro stejně šílený jako on. Nedopadlo to s ním nejhůř. Věčná škoda, že Walken se ve filmu jenom mihne. Ozzyho životopis bych totiž uvítal mnohem radši. Osbourne mimochodem jednou prohlásil, že by si moc přál, aby si ho zahrál Johnny Depp. A to vůbec nezní špatně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace