Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel útočí na všech frontách!


ikona
imf
comicsmarvel
 

Avi Arad začal svoje filmové impérium budovat z pořádně velkých cihel. Práce na Iron Manovi už jsou v plném proudu a druhý Hulk nás přepadne v létě 2008 (jen pár týdnů po Iron Manovi, prominentně na Den nezávislosti, tj. jeden z nejvýhodnějších víkendů roku), ale to ani zdaleka není všechno. Marvel hodlá své fanoušky zásobovat kromě comicsů snad vším, co je po ruce. Vybudoval si slušnou pozici i v herním byznysu a povedené RPG Marvel: Ultimate Alliance právě dobývá všechny myslitelné herní platformy. Své virtuální bratříčky samozřejmě dostanou i Ghost Rider, Spider-Man, Fantastická čtyřka a chystají se i další hry nad plán, např. Marvel Nemesis nebo Spider-Man Trilogy. Velké plány má Marvel i s herní adaptací Iron Mana, která by měla předcházet premiéře v kinech.

A nejde jen o hry. Velké marvelácké comicsy budou ze zadních řad podporovány i animovanými verzemi. 26 půlhodinových epizod Fantastické čtyřky se na televizní obrazovky vydá ještě letos (Cartoon Network) a ve výrobě už je i nový seriál o X-Menech a také Iron Man. Obojí stejné formáty, tj. šestadvacet epizod o délce třiceti minut. Iron Man se navíc dočká celovečerního animáku, který v příští roce vyjde na DVD.

Nedá se tedy říct, že by se nová větev Marvelu nějak flákala a to jsme se ještě nerozpovídali o projektech, které si Avi Arad drží pečlivě pod pokličkou. Co přijde po Hulkovi a Iron Manovi, pokud dolary potečou tím správným směrem? V plánu je Ant-Man na kterém už pozvolna pracuje tým stojící za Soumrakem mrtvých a pak je tu silná dvojka Captain America a Thor. Na těch si chce dát Marvel hodně záležet, především pak na Kapitánu Amerikovi, který má zatraceně velký potenciál, ale zároveň je to ožehavá a v současné době těžko adaptovatelná látka. Obě předlohy nicméně už mají své scénáristy, stejně jako Nick Fury a noví Avengers. Není toho málo, co? Čas jsou holt peníze.

Na svých aktivitách Marvel neubírá ani v oblasti licencí. Wolverine už čeká jen na režiséra, u Punishera 2 se ještě musí LionsGate rozhodnout, zda jim natáčení stojí za to, a s Magnetem si Foxové pravděpodobně počkají až na komerční výsledky Wolverinea. Co z toho všeho plyne? Marveláckého loga se v kinech jen tak nezbavíme. V nejbližší době ho uvidíme před Ghost Riderem, což je film, který mám ve svém žebříčku deseti filmů, kterých se upřímně bojím. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace