Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová tvář Sarah Connor...


ikona
imf
sarah connor chroniclesseriáltelevizeterminator
 

O warneráckém pokusu The Sarah Connor Chronicles už jsme nedávno psali. Zatímco čtvrtý Terminátor je zatím na odpočívadle, vrhne se studio do televizního zpracování, které by mělo odhalit dějovou linii propojující druhý a třetí díl filmu. Johnu Connorovi bude v seriálu asi patnáct a Sarah Connor bude tou ke všemu odhodlanou matkou, která nikdy nepřestala věřit, že Skynet stojí za rohem a kuje své apokalyptické pikle. Po dlouhém hledání nakonec producenti do hlavní role vybrali Lenu Headey, která svůj image drsné holky předvedla už v Bratrech Grimmových a teď si zahraje i ve Snyderově 300.

Přebírat žezlo od Lindy Hamilton, která ve druhém Terminátorovi postavu Sarah Connor doslova zacementovala v diváckých myslích, rozhodně nebude nic jednoduchého, ale premisa je až příliš lákavá, než aby jí studio hodilo do šuplíku. Scenárista Josh Friedman (Válka světů, Black Dahlia) snad zařídí, aby v seriálu neběhalo příliš béčkových terminátorů, kteří vypadají jako modelové od Calvina Kleina. S inteligentním přístupem by mohl být potenciál seriálu obrovský, zvlášť co se týká výroby Skynetu a osnování nejrůznějších časových paradoxů. Na ty byl expertem už James Cameron.

Do televize se mimochodem příští rok chystá i Shrek. Televizní stanice ABC ohlásila, že je na Vánoce 2007 poctí zelený Zlobr svou přítomností a zahraje si v půlhodinovém speciálu plném stromečků, prskavek a dárků. ABC je na svoje vánoční pořady velmi pyšná, takže se můžeme těšit na zajímavou taškařici. Pokud tedy v té době už nebudeme mít dreamworksácké zeleně plné zuby. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace