Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vega Brothers - Dvojčata dvojčat?


ikona
imf
quentin tarantino
 

Drogy jsou zlé, říkají to v televizi a říká to i pan Klobouk. Přesto bychom asi dokázali sepsat režiséry, kteří je čas od času prokazatelně použijí a pak jdou na tiskovku. Aniž bych chtěl Quentina Tarantina přímo z něčeho nařknout, při rozhovorech s Michaelem Madsenem zjevně při smyslech nebyl, protože jinak by z něj nevypadlo tohle:

"Přemýšlel jsem nad těma Vega Brothers. Hele, prequel to bejt nemůže, protože už jste prostě důchodci, sequel je taky mimo, protože jste oba mrtví. Ale možná už jsem přišel na řešení. Je to geniální, poslouchej. Ty a John (Travolta) budete dvojčata těch původních postav. Jestli mi jako rozumíš. Prostě přijedete do města po jejich smrti a hodláte pomstít jejich smrt. Ruku v ruce. Fakt bych to rád jednou natočil."

Důraz budiž kladen zejména na slůvko "jednou". I kdyby se Tarantinovi tuhle telenovelou smrdící zápletku o pomstě povedlo předělát do smysluplného scénáře, jeho mysl je tak nestálá, že šance na opravdové natáčení jsou hodně malé. Vzpomeňte si na jeho válečnou pecku Inglorious Bastards. Kde je jí konec? Navíc ten jeho geniální nápad má i pár trhlin. Pomsta se sice má podávat za studena, jak už jsme byli poučeni, ale kde se dvojčata posledních dvacet let toulala? Možná si jen dávají záležet a celý plán kruté pomsty se musela trochu promyslet. A možná už Tarantino vystřízlivěl a došlo mu, jak pitomě to celé zní. Takže čekejte jeho vykulený výraz, až se ho na to během příští tiskovky nějaký novinářský geek zeptá. Miluju tyhle epizodky. Fakt že jo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace