Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Host do domu, kvér do ruky


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Korejská monstr záležitost The Host o obrovské nenažrané potvoře, která vyleze z řeky a začne požírat všechno, co se jí dostane před tlamu, láme ve své domovině všechny myslitelné rekordy. Ano, zatímco čeští kinaři mají žně díky teenagerským komediím Karla Janáka, v jihovýchodní Asii plní kasy akční sci-fi (sami si můžete udělat obrázek o místním vkusu, záleží na vašich preferencích). Ještě než se korejská potvora vydá dobývat i americká kina (a s trochou štěstí i české videopůjčovny), spočítaly si chytré hlavy za oceánem, že by se vyplatil i remake.

Jsou to jednoduché počty. The Host je prý dobrý film, ale herci mají až příliš šikmé oči, mluví srandovním jazykem a titulky se nikomu číst nechce. Takže není nic jednoduššího, než přemístit říční potvoru někam do New Yorku a nechat jí pro změnu požírat americké herce, o kterých jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Bezzubost americké scénáristické školy je zjevná, když už musí remakovat i filmy o monstrech, ale v případě The Host by to nakonec nemuselo být zas až takové peklo. Převést korejskou bombu do stravitelnější formy pro americké publikum totiž dostaly za úkol společnosti Gold Circle Films a Vertigo, které stojí za velmi dobrým Slitherem, potažmo i americkým Kruhem. Sice to neznamená, že americká verze bude koukatelná, ale alespoň malý paprsek naděje nám do očí svítí. Kdy se začne točit, s kým a pod jakým režejním vedením, to zatím nikdo neví.

A ono je to vlastně v celku i jedno. Po nepovedené Emmerichově Godzille není kam spěchat...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace