Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spojenec Reloaded


ikona
imf
sequelspike lee
 

Nepříjemně kýčovitý nadpis, ale příjemné a pozitivní zprávy. Vypadá to, že adorovaný Spojenec Spikea Lee se dočká přímého pokračování. Stál 45 milionů a celosvětově jich vydělal skoro 190, což je jednoduchá hollywoodská násobilka. Jenže Spojenec není popcornová hitovka první kategorie a Spike Lee není Michael Bay. Jednoduché "chceme pokračování, tady máš pořádný balík peněz" by na něj zkrátka nemuselo platit.

Zatím to ale vypadá, že sám režisér přemýšlí nad tím, jak na svůj zatím nejúspěšnější snímek navázat. Dokonce pracuje s Russellem Gerwitzem, autorem Spojence, na novém námětu, který by události prvního filmu rozvedl. Lee je ovšem velmi efektně uzavřel, takže je dost možné, že "dvojka" se bude potýkat s úplně jinými hráči. Bude se však chtít studiu do projektu, ze kterého zmizí hvězdy? Jistý podíl na úspěchu Spojence jistě mělo i vyvážené herecké obsazení. Pevně věřím, že Spike je schopen provést škatulata a znovu nás překvapit, ale také vím, že se mi bude po jakékoliv z těch postav stýskat. Rázná Jodie Foster, nekompromisní Denzel Washington a sympatický Clive Owen. Kdo z nich půjde z kola ven? Nebo se dočkáme úplně nového týmu? Očekávání jsou každopádně velká, přestože se letos vylíhnulo překvapivé množství kvalitních filmů, Spojenec se pořád zuby nehty drží v mojí Top 10. A zaslouženě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace