Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dreamworks na další pětiletku


ikona
imf
animovanýdreamworks
 

Každé studio myslím několik let dopředu, ale málokteré o svých trumfech mluví tak otevřeně jako Dreamworks Animation. Jako by si marketing chtěl pojistit, že autorům nikdo nevyfoukne jejich nápady. Ten první je ale až zoufale neoriginální. Možná už tušíte... ano, v roce 2010 se dočkáme čtvrtého Shreka.

Co to znamená? Minimálně to, že zelený Zlobr ve třetím díle neumře (to by děti brečely :) a bude nás otravovat ještě pěkných pár let, čímž zasáhne hned několik generací malých špuntů. Do kin přijde i celovečerák o Kocourovi v botách, i když se původně počítalo s tím, že vyrazí přímo na DVD. Dreamworks zjevně věří, že CGI horečka potrvá a tak chystá Kocoura někdy na rok 2011/2012.

To už je vskutku dalekonosné plánování. Mnohem blíž jsou animované televizní seriály, které Dreamworks vyvíjí ve spolupráci s Nickelodeonem. Ten první se bude věnovat tučňákům z Madagaskaru (na to bych se snad i těšil), ten druhý pak počítá s úspěchem hrdinů z animáku Kung-Fu Panda (léto 2008).

Ještě tu máme nějaké díry? Ale jistě... rok 2009. Tam chystá Dreamworks hned dva tituly - letní Monsters vs. Aliens a podzimní How to Train Your Dragon. Názvy jsou celkem zajímavé, ale na bližší informace si budeme muset ještě chvilku počkat.

Proč se najednou objevilo tolik informací ohledně jejich animáků? Jedno slovo - tiskovky. V pátek má totiž premiéru Flushed Away (Spláchnutej). My ho uvidíme koncem listopadu na novinářské projekci, takže se pak můžete těšit na patřičný rozbor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace