Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V hlavní roli rychlá kola!


ikona
imf
televize
 

Znáte Gumball 3000? Jestli ne, možná přicházíte o pořádnou porci zábavy. Parta nechutně bohatých maníků a celebrit si jednou za rok půjčí nejrychlejší auta světa a vyrazí z jednoho konce světa na druhý. Není to závod, je to rally - to je základní motto, které má uklidnit policejní složky zúčastněných zemí (loni se projíždělo i Prahou). Všichni ale víme, že na silnici je to trochu jiné a tak je podjíždění, překračování rychlosti na denním pořádku. Občas se někdo vyseká, ale většinou jsou to jenom zápasy Ferrari vs. strom, s předem jasným vítězem. Je to nebezpečné, je to zvrhlé, ale často i velmi zábavné, jak můžete vidět v reportech na Extreme TV nebo na YouTube.

Celá tradice vznikla inspirací jednoho z autorů, Maximilliona Coopera (s takovým jménem už musíte být pořádně bohatý ;) ve slavném snímku Gumball Rally, který byl natočen v roce 1976, je MNOHEM lepší než žánrově příbuzný Cannonball Run a patří mu čestné místo v mojí sbírce. Pokud máte rádi auta, vřele doporučuji.

A proč to řešíme? Foxové si uvědomili popularitu Gumballu a tak chystají akční seriál, který bude o hrdinech podobného závodu. Jmenuje se Drive, pochází od producentů Angela (spin-off Buffy) a podle všeho už je na světě i pilotní díl. Ten stanici potěšil natolik, že si objednala prvních dvanáct dílů (v případě úspěchu se z toho snad vyklube i kompletní sezóna). Trochu znepokojující je fakt, že to má být "Magnolia na kolech" a půjde mnohem víc o osudy řidičů, než o samotný závod, ale tím se nenechám odradit. S takovým jménem musí autoři propálit pár pneumatik a ne pořádat poklidné roadtripy, při nichž se v rychlosti 20 km/h medituje nad existencí Všehomíra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace