Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Samuel L. Čistič


ikona
imf
samuel l. jackson
 

Černošské hláškovací tornádo zůstává i v posledních letech jedním z velkých hollywoodských dříčů, ale nutno dodat, že mu příliš pšenky u diváků nekvete. Komedie Policajtem proti své vůli (The Man) byla veskrze podprůměrná, drama Ve stínu pravdy (Freedomland) prohučelo a Hadi v letadle Jacksona dokonce u spousty fandů stihli znemožnit, ať už se jedná o Samův herecký výkon, nebo jeho frenetické výkřiky na tiskovkách. Letošní sezóna se tedy příliš nevyvedla, je na čase znovu kopnout do vrtule a přesně to hodlá Jackson udělat. Pokud přehlédneme další trapárnu na obzoru v podání Farce of the Penguins, máme tu samé zajímavé projekty.

O dramatu Ressurecting the Champ už jsme jednou psali. Josh Hartnett hraje reportéra, který na ulici náhodou vrazí do bezdomovce, ze kterého se vyklube boxerská legenda, o níž si všichni mysleli, že je dávno na onom světě. Vedle již dokončeného dramatu Black Snake Moan je to jedna z těch náročnějších hereckých výzev. Možná se k nim zařadí i válečné drama Home of the Brave, které už obíhá po MovieZone s trailerem na zádech. Jackson ale zkouší i méně "oscarové" žánry, takže dojde i na thrillery. Prvním bude 1408, kde se krom Jacksona objeví např. John Cusack. Číslovka v názvu značí tajemnou místnost, jejíž návštěvníci prožijí skutečné peklo. Autor knih o nadpřirozených jevech, Mike Enslin (Cusack), se rozhodne legendární místnost vyzkoušet a to i přes varování šéfa hotelu (Jackson). Režíruje Mikael Hafström (Derailed).

Čerstvě ohlášeným projektem je pak akčnější záležitost The Cleaner, ve které si Jackson zahraje čistotou posedlého chlapíka, který se živí jako policejní čistič. Má za úkol uvést místa vražd do původního stavu, poté co na nich skončí veškeré vyšetřování. Díky své důvěřivosti se ale zamotá do pavučiny zločinu, když v dobrém úmyslu vyčistí místnost, která na policejní ohledání teprve čekala. Natáčet se začíná už v lednu, ale projekt teprve hledá režiséra.

A to ještě pořád není všechno. Možná víte, že Jackson obdařil svým hlasem hlavního hrdinu animovaného nářezu Afro Samurai, ale teď by měl namluvit i jednu postavu v chystaném animáku 2004: A Light Knight's Odyssey, který se začne připravovat už příští rok. Sam si zkrátka neodpočine. Momentálně natáčí akční sci-fi pecku Jumper pod vedením zkušeného Douga Limana (Pan a paní Smithovi), což je bezesporu titul, který by mu měl u fanoušků opět vylepšit renomé. Už jen kvůli tomu bílému poprašku na hlavě. Doufejme, že si to onou hromadou budoucích projektů zas nepokazí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace