Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Borat je out, Bruno je in


ikona
imf
ali gboratbruno
 

Sacha Baron Cohen už si vybral postavu pro svůj nový film a jeho dlouholeté fanoušky jistě nepřekvapí, že po Ali G a Boratovi přišla na řadu třetí slavná ikona jeho pořadů - německý módní návrhář Bruno. Abychom to ještě upřesnili, Bruno je z Rakouska a je to gay. Obojí se projevuje jak na jeho akcentu, tak na jeho názorech, což můžete názorně vidět v jeho rozhovoru s pastorem, který se specializuje na obracení gayů na víru (a na heterosexuální orientaci). Nenechte si ujít.

Natáčet by se mělo už v létě nadcházejícího roku, takže zůstává otázkou, jestli se Cohen vůbec mihne v některém z půltuctu projektů, které s ním počítají (alespoň pokud bereme v úvahu internetové klepy). Bruno zatím nemá režiséra, ale měl by být zřejmě konstruován podobným způsobem jako celovečerní Borat, který má za týden premiéru v Americe. Myslíte si, že nějaký Bruno nikoho nezajímá? To se krutě mýlíte. Studia momentálně podstupují krvavou bitvu o to, kdo bude příští Cohenův film distribuovat. V čele pelotonu je zatím Universal, který za celosvětová práva nabízí šokujících 42 milionů dolarů. A to je klidně možné, že ho třeba Warneři nebo Dreamworks přeplatí.

Sacha Baron Cohen musí být v sedmém nebi, protože moc dobře ví, že ten film dokáže natočit za poloviční peníze (Borat stál 17 milionů dolarů). O tomhle jednou budete vyprávět svým dětem, jen počkejte... skoro bych si vsadil, že se Borat dostane do Top 250 na IMDb.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace