Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Toho koně si vypijete, Donalde!


ikona
imf
3:10 to yuma
 

Filmové natáčení může zastavit řada věcí. Přijdou povodně, dojdou peníze, odejdou lidi... nebo umře nějaké zvíře. Nevinná nehoda by se kdekoliv jinde vyřešila několika formalitami a odvozem mrtvého tvora mimo záběr, aby se mohlo natáčet dál, jenže v Americe to funguje trochu jinak. Mají tam totiž AHA. To není ta hudební skupina, je to zkratka pro American Human Association. Jakmile se cokoliv čemukoliv stane (vyjma lidí, o ty se AHA nezajímá :), přiletí na místo tihle soudruzi, všechno zastaví a začnou vyšetřovat. Štáb westernového remaku 3:10 to Yuma se tak posledních pár dní potí v těsných kancelářích a odpovídá na zdánlivě absurdní otázky. Jak se ten kůň choval? Neurazil ho někdo těsně před záběrem? Myslíte si, že do toho vozu s kamerou naběhnul v rychlosti 40 km/h úmyslně? Víte, že i kůň má city?

Vyslýchají se všichni - od zmocněnce samotné asociace, který byl přímo na place a prošel celou trasu záběru, aby zkontroloval každý šutr a hrbol, přes režiséra, choreografa až po tu poslední maskérku. Zvíře v plné rychlosti narazilo do auta s kamerou, ve chvíli, kdy se celé stádo koní mělo rozdělit a vůz oběhnout. Tenhle Šemík to zjevně nepochopil a náraz ho stál život. Zvíře bylo zraněno tak vážně, že muselo být hned na place usmrceno. Jezdce odvezli do nemocnice ve vážném stavu, ale ten naštěstí podepsal tunu papírů a dostal tunu peněz, takže nikoho žalovat nebude. Ale ten kůň... ten kůň by někoho mohl stát pořádný balík.

p.s. Mám koně rád, tenhle článek není nic osobního, ale při podobných sporech vždycky žasnu nad vychytaností "americké svobody". :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace