Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboy se do toho opře


ikona
imf
comicshellboy
 

Možná už víte, že Guillermo Del Toro se svým červeným superhrdinou zakotvil u Universalu. A to s sebou přineslo nemalé změny. Zatímco mateřská Sony, která produkovala první film, se k možnostem sequelu stavěla velmi zdrženlivě (tržby jedničky nepatřily k nejvyšším), Universal hodlá Hellboye rovnou ždímat. V přípravě je tak krom druhého dílu také počítačová hra a nově i animované filmy. Universal ale nahlíží i za roh a milerád prý poskytne další hrdiny ze své stáje, aby si s Hellboye potřásly rukama, nebo se spíš od něj nechaly nějak stylově zmlátit.

Pro Del Tora, obrovského fanouška klasických hororů, je to hotový dárek z nebes. Moc rád by prý tuhle možnost v budoucnu využil a vlastně ani neplánuje nějak vylepšovat původní charaktery. Ostatně co byste chtěli měnit na Drákulovi, Frankensteinově monstru nebo Vlčím muži. Právě remake Wolf Mana toužil Del Toro kdysi natočil s druhým Del Torem (Beniciem) v hlavní roli, ale nedostatek času mu v tom zabránil. Takhle by mohl spojit příjemné s užitečným.

Všechno ale bude zřejmě záviset na úspěchu druhého filmu, který se do kin dostane v roce 2008. Pak se uvidí, zda bude mít crossoverový Van Helsing svého nástupce. Kdo nechce čekat a má americkou kabelovku, ten si může 28. října vychutnat animovaný celovečerák Hellboy: Sword of Storms, na jehož vývoji se podílel Del Toro a také herci, jež nadabovali svoje party. Snímek bude následován dalším kouskem (Hellboy: Blood and Iron) o pár měsíců později, takže příznivci Hellboye budou zjevně dobře zásobeni. Trailer na Sword of Storms najdete zde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace