Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojitá anorexie v akci...


ikona
imf
adaptace knihykeira knightleylindsay lohan
 

Co uděláte, když píšete scénář k biografii slavného anglického básníka, o kterého si v Americe nikdo neopře ani kolo? Obsadíte alespoň herečky, o které si rád opřed kolo každý. Dylan Thomas - slavný literární autor pocházející z Walesu žil v letech 1914-1953, specializoval se na válečné a politické veršovačky a zemřel v objetí alkoholu. Třicet devět let jeho života ale bylo dostatečně bouřlivých, aby to Johnu Mayburymu (Svěrací kazajka) stálo za oprášení kamery. Herečku do jedné vedlejší role už měl zajištěnou předem, protože scénář sepsala Sharman MacDonald, toho času matka Keiry Knightley. Ta je velmi nadšená z toho, že bude moci spolupracovat na filmu se svou matkou a tak nějak doufá, že jí čeká nejlepší období jejího života. Možná proto se film jmenuje The Best Time of Our Lives.

Kromě psaní a chlastání se v Thomasově životě děly i jiné zajímavé věci. Když bylo jemu a jeho ženě Caitlin kolem dvaceti, napadli je v jejich domě dlouholetí přátelé - Vera a William. Hezky nakráčeli do obýváku s kulometem a odjištěným granátem. Jen tak si popovídat. O chlastu, životě a lesbickém dovádění obou přítomných dam.

Militantní Thomasovu kamarádku bude hrát právě Keira Knightley, ženušku pak pro změnu Lindsay Lohan. Ta se bude v době incidentu s Thomasem starat o jejich dítě, takže v domě bude zřejmě při společenské konverzaci značně husto.

Zřejmě jste už pochopili můj kapku urážlivý titulek. Ne že bych měl něco proti hubeným holkám, ale probůh... ještě k těm dvěma nějak přilepte Nicole Richie a budete mít svatou trojici hollywoodských dívčin, které jsou skoro až průhledné. Keira i Lindsay rozhodně umí hrát, ale měly by umět taky trochu žr... no prostě - pokud mají spolu mít nějakou lechtivou scénu, tak ať jim dá nejdřív někdo najíst. Nerad bych, aby se v půlce toho dovádění třeba nějak zlomily v pase. Obávám se, že už by je nikdo neslepil. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace