Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer loví i v televizi...


ikona
imf
jerry bruckheimernational treasure 2seriál
 

A neloví jenom frekvence, rovnou si dělá zálusk na poklady. Přípravy National Treasure 2 jsou totiž v plném proudu a Jerry už první film ukončil s dostatečným náběhem na možné televizní dobrodružství. V seriálové verzi by samozřejmě nehráli Nicolas Cage nebo Diane Kruger (Justin Bartha by tam ale klidně skončit mohl), nicméně Jerry na ní rozhodně nehodlá šetřit. Na CSI a jeho odrůdách vydělal slušný balík a tak má od televizní stanice CBS absolutní důvěru. Představenstvo se tak ani moc nebránilo, když si pro režii pilotního dílu vybral talentovaného Dannyho Cannona, režiséra jehož jméno vám možná nic moc neřekne, ale který se na hollywoodském oválu pohyboval už před deseti lety. Tehdy na sebe upozornil jednak Soudcem Dreddem a druhak hororovým sequelem Tajemství loňského léta 2. Ani jeden z titulů zřejmě nemáte v paměti zafixovaný jako etalon kvality, ale nedávno Cannon popadl druhý dech zejména díky snímku Góóól a televizním fuškám na Bruckheimerově CSI (točil epizody do všech tří sérií).

Proto je teď Bruckheimerovým oblíbencem a už pečlivě smolí storyboardy k pilotnímu dílu nového seriálu, který se velmi pravděpodobně bude jmenovat National Treasure: The Series nebo nějak podobně ujetě. Natáčení druhých celovečerních Lovců pokladů začíná v těchto dnech a film by se měl v kinech objevit na podzim příštího roku. To bude pro Jerryho přímo ideální příležitost k souběžnému startu televizního seriálu. První Lovci byli nečekaným hitem a Šifra mistra Leonarda letos dokázala, že luštění a honby za pokladem patří k oblíbeným diváckým kratochvílím.

I její úspěch zřejmě podpořil vznik tohoto seriálu, který ovšem svou premisou nepatří k nejoriginálnějším. Tým expertů se pod záštitou zámožného fanouška Indiana Jonese vydává do různých koutů světa, aby zde pátral po starých pokladech a tajemstvích. Hmm... vzpomínáte na průměrný seriál Relic Hunter s Tiou Carrere, který běžel v našich televizích jako Lovci pokladů? Počkat, on vlastně stále ještě běží. To samé v bleděmodrém, ještě s jemnou vykrádačkou Lary Croft. Od Jerryho ale můžeme očekávat trochu víc než stárnoucí krásku, která se potácí napříč kanadským ateliérem, předstírajíc, že je to hrobka poblíž chrámu Angkor Wat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace